Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά - «Κόλαφος» οι μασόνοι για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν: Είχε ηγετικό ρόλο στη Στοά - Παρουσιάστηκε ως γιατρός

Γλυκά Νερά – «Κόλαφος» οι μασόνοι για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν: Είχε ηγετικό ρόλο στη Στοά – Παρουσιάστηκε ως γιατρός

Η ίδια η «ψυχολόγος», μέσω της δικηγόρου της, είχε αρνηθεί ότι είχε διαγραφεί από τη Μεγάλη Στοά το 2018.

«Κόλαφος» είναι ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος για την Ελένη Μυλωνοπούλου, τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος στην αδικοχαμένη Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Μέσω της δικηγόρου της, η εμφανιζόμενη ως «σύμβουλος ψυχικής υγείας» αρνήθηκε χθες ότι ήταν ποτέ μέλος της Μεγάλης Στοάς και διέψευσε τη διαγραφή της από αυτήν.

Ωστόσο, το Live News εξασφάλισε φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τη δράση της κ. Μυλωνοπούλου ως τέκτονας, κατά τη διάρκεια εργασιών της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος. Φορά μάλιστα, διακριτικά των δύο πιο υψηλών αξιωμάτων.

Είχε ηγετικό ρόλο στους τέκτονες – Δεν την είχε υποψιαστεί κανείς

Ο κ. Παντελεήμων Βούλης μίλησε αποκλειστικά στο Live News και επιβεβαιώνει ότι όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

Ο επικεφαλής της Στοάς, εξηγεί ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους, είναι καθ’ όλα γνήσιο.

«Η κα. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή, στο δικό μας το Τάγμα. Η κα. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία. »

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Παντελής Βούλης, η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος της Καρολάιν συστήθηκε στη μασονική στοά ως γυναικολόγος, ενώ είχε τελειώσει μόνο το ΤΕΙ μαιευτικής.

«Η κα. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των «Δελφών», οι οποίοι την αποκαλούσαν «μαμή». Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο Λαϊκό».

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε σάλο και η έρευνα έφτασε ως το Βουκουρέστι και το πανεπιστήμιο από το οποίο εκείνη ανέφερε στο βιογραφικό της ότι είχε πτυχίο ιατρικής.

«Όταν λοιπόν, διαβάσαμε τα βιογραφικά της πάλι, λέει ότι σπούδασε Ιατρική σε ένα πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Ρωτώντας όμως, τη Στοά μας στο Βουκουρέστι, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ότι έχει τελειώσει… ότι είναι γιατρός. Και επέμενε ακόμα και τότε, να μου λέει ότι «εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι και δεν δηλώθηκα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο» – γιατί μετά κάναμε εμείς μια έρευνα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο και δεν υπήρχε, βεβαίως, πουθενά το όνομά της όπως και στη Ρουμανία, «γιατί», λέει «το έκανα για φορολογικούς λόγους»».

«Είχε δώσει συμβουλές στη συζυγό μου»

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή, ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς ανέφερε ότι η κ. Μυλωνοπούλου ήταν μέλος της από το 2014 έως το 2018.

Αρχικά, ήταν θησαυροφύλακας της Στοάς και στη συνέχεια μεγάλη γραμματέας, μια σημαντική θέση με επαφές στο εξωτερικό. Όταν για λίγο καιρό ο κ. Βούλης έπρεπε να απουσιάσει από τα καθηκοντά του, η «ψυχολόγος» διοίκησε τη Μεγάλη Στοά ως Μεγάλη Διδάσκαλος.

Απαντώντας στον ισχυρισμό της δικηγόρου της ότι δεν ήταν ποτέ μέλος των τεκτόνων και δεν διαγράφηκε ποτέ, ο κ. Βούλης ανέφερε ότι όταν οι μασόνοι έμαθαν ότι έλεγε ψέματα για την επαγγελματική της ιδιότητα, γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, καθώς και αείμνηστος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών της κοινοποίησαν ότι πρέπει να παραιτηθεί ή να ασκήσει αγωγή για να διαψεύσει όσους έλεγαν ότι δεν ήταν γιατρός.

Αυτή απλά σηκώθηκε και έφυγε. Λίγο αργότερα το 2018, ανακοινώθηκε η διαγραφή της και ο λόγος της καθώς οι μασόνοι θα είχαν και οι ίδιοι ποινική ευθύνη αν ήξεραν για την αντιποίηση του επαγγέλματος και δεν το έλεγαν.

Ο ίδιος ο Μεγάλος Διδάσκαλος είπε πως είχε παροτρύνει την κ. Μυλωνοπούλου να «αφήσει ήσυχους τους ανθρώπους και να μη λέει ψέματα». Ανέφερε μάλιστα ότι η εν λόγω κυρία είχε δώσει συμβουλές και στη σύζυγό του ως γιατρός.

Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν

Η Ελένη Μυλωνοπούλου το πρωί, πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να δώσει τη δική της απάντηση στις Αρχές για την ιδιότητά της, μετά και τα όσα σε βάρος της κατήγγειλε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.

Η ίδια παρέμεινε στη ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες και στην κατάθεσή της έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το «Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων» με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 60χρονη, που κλήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.

Μια ανάσα από τον αρχηγό

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας.

Περιγράφεται ως ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70, ο οποίος μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα.

Η αποκάλυψη του εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, ότι ο σύζυγος της Καρολάιν του εκμυστηρεύτηκε πως οι δράστες συνομίλησαν μέσω κινητού με τον τσιλιαδόρο που βρισκόταν έξω από τη μεζονέτα, λίγο πριν αποχωρήσουν, θέτει μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν:

  1. Θα καταφέρουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν την εν λόγω κλήση από την άρση του απορρήτου;
  2. Αν η κλήση έχει γίνει μέσω viber, θα είναι ανιχνεύσιμη;

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024