Ρωσία: Πρόεδρος ομάδας παραιτείται μετά από σέξι φωτογράφηση – Πόζαρε μαζί με αθλητικογράφο
Σάλος στην Ούφα μετά την παραίτηση του προέδρου, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ. Ο λόγος; Η σέξι φωτογράφησή του μαζί με αθλητικογράφο.
Ο πρόεδρος της Ούφα, Ρόστισλαβ Μουρζαγκούλοφ, παραιτήθηκε ή εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη σέξι φωτογράφησή του με την αθλητικογράφο Ουλιάνα Τριγκούμπτσακ.
Ο ίδιος δήλωσε πως ήξερε πως η φωτογράφηση αυτή θα προκαλούσε αντιδράσεις στην συντηρητική όπως χαρακτήρισε Μπασκιρία – επαρχία της κεντρικής Ρωσίας.
Ειδικότερα, σχολίασε: «Καταλαβαίνω πως στη συντηρητική Μπασκιρία πολλοί θα με καταδικάσουν για αυτή τη φωτογράφιση. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φύγω από επικεφαλής της Ούφα».
Ωστόσο ο Μουρζαγκούλοφ, που διετέλεσε επικεφαλής της ομάδας από τον Αύγουστο του 2020, δεν διευκρίνισε για το αν επρόκειτο για απόλυση ή παραίτηση, παρότι δημοσίευσε μια επιστολή παραίτησης αφήνοντας αιχμές ότι πολλοί ήταν εκείνοι που τον ήθελαν εκτός ομάδας.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
- Στο λάκκο των λεόντων
- Καταγγελία σοκ: Γαλλίδα ψυχίατρος καταγγέλλει βιασμό στην Κρήτη – «Ήταν με τη θέλησή της» λέει ο καταγγελλόμενος
- Η παλαιότερη γέφυρα του Παρισιού μετατράπηκε σε «σπηλιά»
- Ρατσιστική επίθεση σε τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα – Την εξύβρισαν και την παρέσυραν με ΙΧ – Τέσσερις συλλήψεις
- Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ψιλά γράμματα και οι παγίδες
- Ρωσία: Καλεί ξένους πολίτες και διπλωμάτες να εγκαταλείψουν το Κίεβο – Ετοιμάζει νέες επιθέσεις
- Ιράν: Στο Κατάρ η διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Τεχεράνης – Πού επικεντρώνονται οι συνομιλίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)

























































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442