«Τόσα καλοκαίρια» από τη Δέσποινα Βανδή και το Μέμο Μπεγνή
Αυτό το πλάσμα είναι ένα ντόμπρο παιδί με τρομερή φωνή και πολλά σουξέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τραγουδήσουμε μαζί στη σκηνή» είπε ο Μέμος Μπεγνής πριν ερμηνεύσει μαζί με την Βανδή «Τόσα καλοκαίρια».
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ήρθε εδώ. Με εσένα εδώ βρίσκομαι μαγικά και πάλι στο ‘Αλσος’ που τραγουδήσαμε μαζί» ανέφερε από τη μεριά της η Δέσποινα Βανδή.
«Πώς είναι να είσαι πολύ ωραίος, τόσο ταλαντούχος και πολύ καλός τραγουδιστής; Πώς είναι να είσαι εσύ;» ρώτησε τον Μπεγνή η Δέσποινα. «Δεν είμαι όλα αυτά αλλά αν ισχύει ευχαριστώ πολύ. Αγαπώ πολύ τη μουσική, το μιούζικαλ. Είναι μεγάλο μου τιμή που είμαι εδώ» απάντησε ο Μπεγνής.
«Θέλω κοντά σου να μείνω» στη συνέχεια από τους δύο καλλιτέχνες και «Ποια νύχτα σε έκλεψε» και «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» από τον Μέμο Μπεγνή.
Όπως ακριβώς του ζήτησε η Βανδή ο Μπεγνής είπε και το ιταλικό «Il Mondo».
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- Η Ίντερ απέκτησε τον Γιακίροβιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες

