Το μυστικό των σεφ πριν φάνε την μπριζόλα
Το τρικ που ανεβάζει πολλά επίπεδα τη γεύση του ψητού κρέατος
Είναι γεγονός ότι οι επαγγελματίες έχουν πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι τους όταν μιλάμε για τα ψητά.
Και έναν τέτοιο μας αποκαλύπτει η συνδρομητική εταιρία κρέατος The Larder Meat από την Καλιφόρνια, τι κάνουν δηλαδή οι σεφ για να απολαύσουν μπριζόλες και παϊδάκια με τέλεια γεύση.
Αφού αφήσουμε λοιπόν το ψητό κρέας να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά σε ζεστό μέρος μετά την απόσυρσή του από τη φωτιά, υπάρχει ένα τρικ για να απελευθερώσει εξτρά γεύση.
Ρίχνουμε πάνω στην μπριζόλα ή στα παϊδάκια λίγο ελαιόλαδο καλής ποιότητας, αλλά και μια πρέζα χοντρό αλάτι.
Τα λιπαρά του λαδιού, μας λέει η Larder Meat, διασπείρουν τη γεύση σε όλο τον ουρανίσκο μας, ενώ το αλάτι εγγυάται μια εμπειρία βαθιάς επίγευσης, καθώς φτάνει πρώτο στη γλώσσα και προκαλεί σιελόρροια.
«Μην παραλείπετε αυτό το βήμα, αλλάζει πραγματικά τους κανόνες του παιχνιδιού»…
- Ο Αλόνσο και τα… περιθώρια βελτίωσης της Λεβερκούζεν
- Ρωσία: Ο Πούτιν ζητά τη διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων για εξάσκηση στη χρήση πυρηνικών όπλων
- Μαγιορκίνης: «Η γρίπη των πτηνών προς το παρόν δεν έχει τη δυναμική να προκαλέσει μια πανδημία»
- Σέσαρ Λουίς Μενότι: Όταν έκανε τον Μαραντόνα να κλάψει
- Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με ένα ξεχωριστό εορταστικό αφιέρωμα
- Φενγκ Σούι: 4 κανόνες για να αυξήσετε την θετική ενέργεια μέσα στο σπίτι σας τις ανοιξιάτικες ημέρες