Βαριές καμπάνες έπεσαν την Παρασκευή σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προέκυψε δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Μάλιστα, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός 57χρονου άνδρα, ιδιοκτήτη καφέ μπαρ στην περιοχή της Σταυρούπολης για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και παραμονή εντός του καταστήματος εννέα πελατών.
Εκτός της σύλληψης, τους επιβλήθηκε πρόστιμο 6.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησή του. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος στους εννέα πελάτες.
Πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, βεβαιώθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη σνακ μπαρ στην οδό Ικτίνου, για χρήση μουσικής.
«Καμπάνα» 3.000 ευρώ και για άλλους δύο ιδιοκτήτες καφέ μπαρ στο κέντρο της πόλης, για υπέρβαση ορίου πελατών.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία