Αγία Βαρβάρα: Ο πρώην σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε την 64χρονη
Άλλη μια γυναικοκτονία στη χώρα μας - Ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος παρουσιάστηκε στο Α.Τ., ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος.
Ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο του ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης, η οποία βρέθηκε χτυπημένη από δύο σφαίρες το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.
Ο 75χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τον δικηγόρο του λίγο μετά τις 18:20.
Ομολόγησε το έγκλημά του, υποστηρίζοντας πως είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ παρέδωσε και το 32αρι πιστόλι του με το οποίο προχώρησε στη δολοφονία της 64χρονης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.
Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Την πυροβόλησε τρεις φορές
Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης όταν η γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός.
Μητέρα δυο παιδιών και γιαγιά, η άτυχη 64χρονη άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο χωρίς να προλάβει να φωνάξει για βοήθεια.
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενους πολίτες, αλλά ήταν ήδη αργά… Κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εντόπισαν κάλυκες και βρήκαν ότι ο δράστης πυροβόλησε στον λαιμό και στον ώμο.
Η 64χρονη ήταν γνωστή στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας καθώς είχε επιχείρηση καθαρισμού χαλιών. Φαίνεται πως αυτή ήταν και η αιτία για τους εντόνους καυγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της ηλικίας 75 ετών.
- Ουκρανία: Ποιοι θα ήταν υποψήφιοι αν γίνονταν τώρα εκλογές – Ποιος θα ήταν το φαβορί
- Οσεάν Ντοντάν: Κορυφαία τενίστρια έκανε αυξητική στήθους και άνοιξε Onlyfans (pics+vids)
- Καμπανάκι Ισραηλινού αναλυτή για Τουρκία: Πρώτη φορά μέλος του ΝΑΤΟ έχει δικό του στρατηγικό «οικοσύστημα»
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)












![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442