Κουμουτσάκος σε Λατινοπούλου: Οι «τρίχες» μιλούν και αφήνονται να βυθιστούν μόνες τους
Ο κ. Κουμουτσάκος έδωσε μία σκληρή απάντηση στην κα. Λατινοπούλου.
Στις 31 Μαΐου, η πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου μάς είπε μέσω βίντεο ότι η αξύριστη γυναικεία μασχάλη δεν πρέπει να είναι το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλουν και ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ποστάρουν σχετικές φωτογραφίες, αλλά και εικόνες με ραγάδες και κυτταρίτιδα γιατί την ενοχλούν, καθότι η ίδια αισθάνεται άβολα, αισθάνεται τροπή και απεχθάνεται να τις βλέπει.
Όπως επίσης, ότι οι άντρες δεν πρέπει φοράνε «γυναικεία» ρούχα, να ξυρίζονται παντού και να βάφονται.
Όλο αυτό, σύμφωνα με την κα. Λατινοπούλου όχι μόνο δεν είναι φυσιολογικό, αλλά είναι και αποκρουστικό.
Μάλιστα, χαρακτήρισε νοσηρή μειοψηφία όσους ποστάρουν φωτογραφίες με σχετικό περιεχόμενο.
Τις απαντήσεις της η κα. Λατινοπούλου τις πήρε, όχι μόνο από τους χρήστες στα social media αλλά και από τον κόσμο της showbiz, από ηθοποιούς, ακόμη και από μεγάλες εταιρίες.
Μάλιστα όπως φαίνεται παρακάτω μέχρι και υπουργοί έσπευσαν να της απαντήσουν μέσω των social media.
Τελευταίος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος της έδωσε μία σκληρή απάντηση στο Twitter.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Οι «τρίχες» δεν χρειάζονται θεσμικές απαντήσεις και διευκρινίσεις. Ακόμα και όταν απορρίπτονται ως προσωπικές «απόψεις». Οι «τρίχες» μιλούν και αφήνονται να βυθιστούν μόνες τους».
Οι «τρίχες» δεν χρειάζονται θεσμικές απαντήσεις και διευκρινίσεις. Ακόμα και όταν απορρίπτονται ως προσωπικές «απόψεις».
Οι «τρίχες» μιλούν και αφήνονται να βυθιστούν μόνες τους.— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) June 3, 2021
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή
- Πιστός στα… γούρια ο πρόεδρος της Αργεντινής: «Θα δω τον τελικό του Μουντιάλ από την τηλεόραση»
- «Τα παντελόνια-θάνατος της Zara»: Οι influencer τα θεωρούν τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο
- Φοιτητική στέγη: Γολγοθάς η εύρεση φοιτητικής κατοικίας – Στα ύψη τα ενοίκια, πολλά τα ασυντήρητα σπίτια
- Ιαπωνία: Νέοι κανόνες για την αυτοκρατορική διαδοχή – Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των γυναικών από τον θρόνο
- Τι αποκάλυψε ο Πατ Ράιλι για πιθανό δίδυμο Λεμπρόν – Γιάννη στους Χιτ
- Θρήνος στη Μολδαβία για την οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 7χρονη
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442