Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται την Παρασκευή σε κλειστό κύκλο

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Παντρεύονται την Παρασκευή σε κλειστό κύκλο

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη, η μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς "Άγριες Μέλισσες" παντρεύονται και την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό.

Μπορεί οι θαυμαστές της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες να περιμένουν με κομμένη την ανάσα για το δραματικό φινάλε του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς, όμως στην πραγματική ζωή τα νέα είναι ευχάριστα για την τηλεοπτική «Δρόσω».

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα και όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους ωστόσο κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τηλεοπτική Δρόσω της σειράς Άγριες Μέλισσες και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, ενώ οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας επιβεβαιώθηκαν στο Πρωινό την Πέμπτη.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η Φαίη Σκορδά, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται αύριο, Παρασκευή (04/06). Ο γάμος θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στη Σύρο, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Το «παρών» στην τελετή θα δώσουν φυσικά και κάποιοι συντελεστές από τις Άγριες Μέλισσες, όπως η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε πει για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη:

«Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο, δούλευε σερβιτόρα και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις Άγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα.

Είναι μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί την γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς, της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες.

Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου και για εμένα είναι ακριβώς το ίδιο.

Με την Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το που και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024