Εθνικός Κήπος: 77χρονος αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά σε μικρά παιδιά
Είχε βγάλει το μόριό του σε κοινή θέα - Τον έπιασαν δύο γυναίκες.
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στον Εθνικό Κήπο όταν ένας άνδρας άρχισε να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα.
Πρόκειται για έναν 77χρονο ο οποίος έβγαλε το μόριό του σε κοινή θέα και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε πολίτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.
Τον τσάκωσαν δυο γυναίκες
Τον άνδρα αντιλήφθηκε μια νεαρή γυναίκα – κατά πληροφορίες τουρκικής καταγωγής – η οποία τον προειδοποίησε να σταματήσει και του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία.
Ο ίδιος της πρόσφερε χρήματα προκειμένου να μην τηλεφωνήσει στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει.
Τελικά με την βοήθεια μιας ακόμη γυναίκας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ λίγο μετά έφτασε και η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα.
Ο 77χρονος στην απολογία του παραδέχτηκε την πράξη του και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442