Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αϊβάζης:

Γιάννης Αϊβάζης: «Γυναίκα δημοσιογράφος με παρενόχλησε σεξουαλικά και με απείλησε»

Σε μια συνέντευξη ποταμό με αρκετές προσωπικές εξομολογήσεις προέβη ο γνωστός ηθοποιός

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποτελεί ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου.
Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 ενώ λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Ισμήνη. Μετά από δύο χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι.

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο αλλά και για την απόφασή της κόρης του να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά χνάρια τους, αφού η 13χρονη Ισμήνη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς».

«Έχουμε συμφωνήσει με τη Μαρία να μην μεταφέρουμε τη δουλειά στο σπίτι. Είναι μια συμφωνία μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα συστατικό της σχέσης μας και ο λόγος που έχουμε καθίσει τόσα χρόνια μαζί.

Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Όλα τα ζευγάρια έχουν περάσει και περνάνε σοβαρές κρίσεις. Προβλήματα υπάρχουν πάντα στις σχέσεις των ανθρώπων. Εμείς γιατί να διαφέρουμε; Ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά, που δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ζευγάρια που έχουν λύσει τις δυσκολίες τους.

Είναι ένας πολύ μεγάλος έρωτας με τη Μαρία, έγινε αστραπιαία όλο αυτό μεταξύ μας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά ήταν μοιραίο. Η Ισμήνη ήρθε στους 3 μήνες της σχέσης μας.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα παιδί 13 ετών. Είδαμε την πρώτη της εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς όλοι μαζί. Εγώ στην αρχή είχα αναστολή, όταν μου είπαν να συμμετάσχει. Με πιάνει εκείνο το βράδυ η Μαρία με την Ισμήνη και μου λένε, ότι ο Χάρης έκανε πρόταση στη μικρή να παίξει στη σειρά. Εγώ είπα να κάνει ό,τι θέλει, αφού είναι συνειδητή επιλογή της. Εμένα δε με ήθελε στα γυρίσματα, τη μαμά της, ναι. Δεν με ντρέπεται. Γνωρίζοντας ότι διδάσκω και σκηνοθετώ, ήθελε να τη δω. Σκέφτηκα να πω “όχι” για την Ισμήνη, επειδή αν είναι να κάνει κάτι σε αυτόν τον χώρο, πρέπει να αρχίσει από τώρα και να πάρει τις σωστές βάσεις», τόνισε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που είχε κάνει σε πρόσφατη συνέντευξη του, όταν στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο, γεγονός το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να έχει 60% κώφωση στο ένα αφτί

«Ακόμα θυμάμαι το τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί, που βλέπει πόνο ή πράγματα τα οποία είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατάει. Πέρασα μια πολύ σπάνια αρρώστια, νομίζω ότι είναι από τα πράγματα που με δυνάμωσαν και μου έριξαν, παράλληλα, τις άμυνες ως προς πολλά πράγματα.
Είναι ένα κομμάτι δύσκολο για εμένα. Η αλήθεια είναι, και αυτό είναι ένα πράγμα που δεν ξέρουν οι γονείς μου, πως ζούσα με έναν φόβο μήπως το ξαναπάθω. Έτυχε πρόσφατα να αναφερθώ σε αυτό, δε χρειάζεται. Πολλοί άνθρωποι περνούν πολλά πράγματα και δεν τα μαθαίνει και κανείς. Απλά έτυχε η συζήτηση να το φέρει εκεί και ναι, ανακαλύφθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά

Τέλος, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα δημοσιογράφο η οποία τον απείλησε λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες».

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024