Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο» λέει ο 56χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο» λέει ο 56χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Ο καθηγητής που αποπειράθηκε να αρπάξει μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει πως πρόκειται για φλερτ που έγινε άγαρμπα.

Αρνείται ο 56χρονος καθηγητής τις κατηγορίες ότι επιχείρησε να αρπάξει μία 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη.

«Είναι παρεξήγηση, να με σπιλώσουν θέλουν, είναι στημένο», δηλώνει στο LIVE NEWS.

Ο ίδιος κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, για ένα φλερτ που έγινε άγαρμπα και υποστηρίζει πως η κοπέλα παρεξήγησε τις προθέσεις του.

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές».

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη

Ο 56χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ που κατηγορείται πως επιχείρησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη μαθήτρια, πήγε και σήμερα στα δικαστήρια και αφέθηκε ελεύθερος ως την Παρασκευή που θα δικαστεί, καθώς απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της που τον καταγγέλλουν.

Τον 56χρονο αναγνώρισαν και άλλες δύο κοπέλες ως τον άνδρα που τις παρενόχλησε, με τον δικηγόρο του να λέει πως ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη.

«Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα».

Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

Προφυλακιστέος ο 48χρονος της Ραφήνας

Ο τρόμος έχει φωλιάσει στις παιδικές ψυχές στη Ραφήνα μετά την καταγγελία 13χρονης ότι 48χρονος προσπάθησε να την αρπάξει. Η δικαιοσύνη έκρινε προφυλακιστέο τον 48χρονο, που από τη μεριά του αρνείται πως προσπάθησε να απαγάγει το κορίτσι αν και η μικρή λέει πως δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Μου μιλούσε συνεχώς και μου έλεγε ‘Γεια σου κούκλα! Θέλεις να σε πάω κάπου;’ Εγώ του απάντησα ‘Όχι ευχαριστώ’ και τότε αυτός συνέχισε να με ακολουθεί και μου είπε ‘Μπες μέσα στο αμάξι!’ με κοφτό τρόπο και διατακτικά σαν να με πρόσταζε. Αυτό συνεχίστηκε πολλές φορές τουλάχιστον άλλες δέκα, λέγοντας απότομα ‘Μπες μέσα!’ ενώ ακολουθούσα την πορεία επιστροφής προς το σπίτι. Επειδή τον θυμήθηκα και την προηγούμενη φορά, είχα ξαναβάλει τις φωνές και έφυγε».

Η 13χρονη γλίτωσε χάρη σε ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από το σημείο και την βοήθησε ακούγοντας τις φωνές της.

Ο 48χρονος κατά την απολογία του αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και ζήτησε να συγκεντρωθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου τοποθετούν το περιστατικό η μαθήτρια και άλλοι καταγγέλλοντες.

«Τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές, που τραυματίζουν και στιγματίζουν παντοτινά την παιδική ψυχή, τις καταδικάζω απόλυτα. Ουδέποτε αποπειράθηκα να τελέσω εις βάρος της ανήλικης οιαδήποτε παράνομη πράξη. Δείγμα της κοινωνικής μου προσφοράς, αποτελούν οι ευχαριστήριες επιστολές του «Χαμόγελου του Παιδιού» και β) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικού Σταθμού. Ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα μου δεν σκιαγραφούν άτομο που ρέπει σε αδικήματα που προσβάλλουν την αγνότητα της παιδικής ηλικίας, αλλά αναδεικνύουν πρόσωπο που σέβεται και βοηθά την εξέλιξη των παιδιών».

Οι δικαστές ωστόσο δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά του και τον έκριναν προφυλακιστέο, ενώ την ίδια ώρα οι γονείς παραμένουν ανάστατοι.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024