Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: «Η Έλενα Παπαρίζου τους πετσόκοψε με το χασαπομάχαιρο»

Ναταλία Γερμανού: «Η Έλενα Παπαρίζου τους πετσόκοψε με το χασαπομάχαιρο»

Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε;

Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στον τελικό της Eurovision, αφού η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού και  ερμήνευσε το “My Number One” 16 χρόνια μετά τη νίκη της.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εμφάνιση αυτή ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις και συγκίνησε αρκετούς, ωστόσο υπήρξαν κάποιοι που σχολίασαν αρνητικά την Έλενα Παπαρίζου και τα κιλά της στα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” και έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε όσους την σχολίασαν αρνητικά.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε όσα έγιναν και δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της για όσα γράφτηκαν για την Έλενα Παπαρίζου.

Γερμανού για Παπαρίζου: Τους σκότωσε με το χασαπομάχαιρο

«Τι να πεις για αυτό το κορίτσι. Νομίζω ότι η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους πετσόκοψε. Όχι απλά τους πετσόκοψε τους με το γάντι, τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο. Όποιος άνθρωπος είναι τόσο θλιβερός και λίγος, τόσο ελάχιστος που να βλέπει αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα με αυτή τη φωνή που είναι δώρο Θεού, τη βραδιά του τελικού πάνω στην ταράτσα στο Ρότερνταμ, με αυτό το φουστάνι, να επαναλαμβάνει εκείνη τη μοναδική στιγμή του Κιέβου του 2005 και αυτό που έχει να γράψει είναι: “πάχυνε μωρέ η Έλενα”…

Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε; Δε θα σταθείς στο ότι αυτή η κοπέλα κουβάλησε έστω και για ένα βράδυ στις πλάτες της τη μουσική της Ελλάδας.», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024