Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: «Πετσοκόβει» όσους σχολιάζουν τα κιλά της Παπαρίζου - «Χαλαρώστε λίγο...»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Πετσοκόβει» όσους σχολιάζουν τα κιλά της Παπαρίζου – «Χαλαρώστε λίγο…»

Τη συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν για την εμφάνισή της και τα παραπάνω κιλά σχολίασαν και στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο body shaming

Τη συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν για την εμφάνισή της και τα παραπάνω κιλά σχολίασαν και στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο body shaming.

«Παιδιά, χαλαρώστε λίγο…»

«Μου αρέσει που βγαίνει και για μια ακόμη φορά δίνει την αφοπλιστική απάντησή της. παιδιά χαλαρώστε λίγο με αυτό, όπως επίσης και με το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο. Για εμάς τις γυναίκες, ότι έχει να κάνει με την εικόνα, την αυξομείωση κλπ. Όταν μεγαλώνεις μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά σου, βάζεις κιλά… Το λέω κι εγώ από τη δική μου μεριά» είπε αρχικά και εξήγησε.

«Πριν από κάποια χρόνια, το 2013 για παράδειγμα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μυώδης, αποστεωμένη, πιο σκληρό σώμα, άγριο πρόσωπο. Ήμουν πιτσιρίκα. Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω και προσπαθώ να τη βελτιώνω. Γιατί πρέπει κάθε φορά να απολογούμαι για το αν έχω βάλει κιλά ή έχω χάσει κιλά. Αφήστε τους ανθρώπους να νιώθουν και να είναι καλά. γιατί δεν ξέρεις κανένας τι περνάει» είπε χαρακτηριστικά.

«Νιώθεις ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος»

«Αν έχεις τη δυναμική να το αλλάξεις, λες ‘πάει και έρχεται, πεισμώνω’, αν δεν έχει τη δυναμική του χαρακτήρα έρχεται και σε ρουφάει. Νιώθεις ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος. Γιατί να το νιώσεις αυτό;» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024