Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλήθεια για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλήθεια για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς, αφού στην πρεμιέρα της σε "μεγάλο κανάλι" πανελλαδικής εμβέλειας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ πρόσφατα μας απασχόλησε και για το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Μάριο Χεζόνια. Τι δεν γνώριζες για την παρουσιάστρια;

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφισβήτητα το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς, αφού στην πρεμιέρα της σε «μεγάλο κανάλι» πανελλαδικής εμβέλειας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ πρόσφατα μας απασχόλησε και για το ασφυκτικό μαρκάρισμα του Μάριο Χεζόνια. Τι δεν γνώριζες για την παρουσιάστρια;

Η Μενεγάκη της Κρήτης που ακούει στο όνομα Ιωάννα Μαλέσκου έχει καταφέρει να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ με την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, δηλαδή το Love It. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η ηλικία της, την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

ο τραγούδι που επιλέχθηκε να συνοδεύσει κάποια δευτερόλεπτα την εκπομπή ήταν το «Samurai» του Michale Cretu, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και έτσι σχολίασε: «Εγώ γεννήθηκα το ’89, υπήρχε το κομμάτι αυτό; Δηλαδή οι γονείς μου το ξέρουν, θα το αναγνωρίσουν; Μιχάλη μου που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια;»

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα αποκαλύπτει πως είναι 31.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να αποκάλυψε ότι είναι 31, ωστόσο αν κάποιος δει φωτογραφίες από το παρελθόν της θα παρατηρήσει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024