Φαίνεται πως υπάρχουν κάποια… συννεφάκια στη (φημολογούμενη) σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη.
«Να ανοίξει το μάτι μας, άντρες είμαστε και εμείς, να μην μαρσάρουμε λίγο και εμείς…»
Αυτή ήταν η δήλωσή του που εξόργισε την πρώην του, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.
Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ταξίδεψαν στο Μαϊάμι, ήρθαν σε επαφή μετά από μήνες με τον πολιτισμό και… έπαθαν σοκ!
Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης ξεσάλωσε, όπως είπε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ζήλεψε και δεν δίστασε να πει στην κάμερα «Ο Σάκης άρχισε το γύπινγκ με τις τουρίστριες, έχει ξεσαλώσει… Μετά το έπαθλο η παντόφλα….»
Ο δε Σάκης δεν δίστασε να πει: «Να ανοίξει το μάτι μας, άντρες είμαστε και εμείς… να μην μαρσάρουμε λίγο και εμείς…»!
Δείτε τις απίθανες αντιδράσεις της Κατερίνας Καινούργιου στα πλάνα:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.