Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρούτσικος κατά Ατζούν: «Δεν μπορείς να εξαφανίσεις μια θάλασσα»

Μικρούτσικος κατά Ατζούν: «Δεν μπορείς να εξαφανίσεις μια θάλασσα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις του παραγωγού του Survivor για το Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τα όσα δήλωσε ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με το Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά στο προχθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

«Aυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Ατζούν Ιλιτζαλί και οι δηλώσεις του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες»

Σχολιάζοντας τα λόγια του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα. «Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες. Το Αιγαίο που έχει όλα αυτά τα ελληνικά νησιά είναι δικό μας. Οι διάφορες συμβάσεις μας έχουν δώσει όλο το Αιγαίο. Εγώ έχω σπίτι στο κέντρο του Αιγαίου, στην Μήλο. Κατά τον Ατζούν Ιλιτζαλί αυτό το σπίτι δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σήμερα μπορεί να το έχω εγώ, αύριο μπορεί να το έχει ο Τούρκος.

Όχι, κύριε Ατζούν, όχι! Ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία θάλασσα, η οποία μάλιστα, είναι ελληνική βάσει συμβάσεων, βάσει ιστορίας, βάσει των πάντων. Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα» είπε εκνευρισμένος.

«Εγώ βγήκα από τα ρούχα μου, όχι να τον χειροκροτάω» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πυρά» και κατά Σάκη – Μαριαλένας

Από το στόχαστρο του γνωστού παρουσιαστή δεν ξέφυγαν και το ζευγαράκι Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη, υπονοώντας ότι ο «έρωτάς» τους είναι στημένος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Δεν συμφωνώ με τον τρόπο των παιδιών, με την ένταση και τον πόθο τους…. Μια είναι η ουσία, μας εμπαίζουν ή βλέπουμε ένα φυσικό ριάλιτι; Εγώ πιστεύω ότι μας εμπαίζουν. Το ότι τα δυο αυτά παιδιά είχαν σχέση, ήταν ερωτευμένοι, τσακώθηκαν, χώρισαν και έκαναν άλλες σχέσεις και μπορεί η σχέση τους να μην είχε κάνει τον κύκλο της. Εμένα μου μένει όμως η στάση του Ατζούν που βγαίνει μπροστά και έχει ως βασικό θέμα αυτήν τη σχέση, που είναι σαν παιδί του».

Και συνέχισε: «Δεν νοθεύεται η αγάπη με στημένο πράγμα. Ο έρωτας δεν υποδέχεται και δεν αποδέχεται τέτοιες ιστορίες. Όταν είμαι ερωτευμένος θα πω αφήστε το. Μπορεί να έχουν συναισθήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε μας πασάρεται έτσι…»

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024