Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Μήνυμα του Ατζούν για τα ελληνοτουρκικά - «Αυτή η θάλασσα ανάμεσά μας δε σημαίνει τίποτα»

Survivor: Μήνυμα του Ατζούν για τα ελληνοτουρκικά – «Αυτή η θάλασσα ανάμεσά μας δε σημαίνει τίποτα»

Έκπληξη στους πάντες στο Survivor προκάλεσε ο Ατζούν, όταν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Ελλάδα – Τουρκία, τοποθετήθηκε για τα ελληνοτουρκικά

Έκπληξη στους πάντες στο Survivor προκάλεσε ο Ατζούν, όταν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Ελλάδα – Τουρκία, τοποθετήθηκε για τα ελληνοτουρκικά.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor άδραξε την ευκαιρία και δήλωσε τα εξής: «Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί» είπε.

«Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου»

«Μπορεί αν είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τοις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω.

Οι παίκτες τόσο από την μεριά της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας ξέσπασαν σε χειροκρότημα, με το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Ατζούν.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024