Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Ποιοι παίκτες φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό έκπληξη

Survivor spoiler: Ποιοι παίκτες φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό έκπληξη

Δεν θα το πιστεύετε...

Είτε πρόκειται περί ζευγαριού, είτε είναι περί «οικογένειας», όπως άλλωστε δηλώνουν οι ίδιοι μπροστά στην κάμερα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα μονοπωλούν τo ενδιαφέρον των τηλεθεατών που ενδιαφέρονται περισσότερο για το reality στοιχείο και όχι για τα αγωνίσματα, μετά και τη φυγή του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε λίγες μέρες οι δυο τους θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία νέα πρόκληση, αφού η παραγωγή του παιχνιδιού σκοπεύει να φέρει στενούς συγγενείς τους  στο νησί (ακούγεται ήδη έντονα ότι θα έρθει η μαμά της Μαριαλένας και ο πατέρας του Σάκη, οι οποίοι έχουν ψυχρανθεί μετά τον επεισοδιακό χωρισμό των παιδιών τους).

Πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο Σάκης και η Μαριαλένα

Προηγουμένως όμως οι δυο παίκτες, που είναι πλέον αχώριστοι, θα έχουν ζήσει μια δυνατή εμπειρία που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα znews.gr, αυτή τη στιγμή οι δυο τους, μαζί με τους έλληνες συμπαίκτες τους από την Κόκκινη ομάδα, βρίσκονται στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό θα είναι το μεγάλο έπαθλο της νίκης τους στο τελευταίο αγώνισμα που έχει μέχρι στιγμής γυριστεί χωρίς τον Γιώργο Λιανό, που έχει επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες που μεταφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα λένε πως οι παίκτες ταξίδεψαν στις ΗΠΑ πριν από λίγες ώρες με το lear jet του Ατζούν, ο οποίος φυσικά τους συνόδευσε.

Μένει λοιπόν να φανεί τώρα αν η συμβίωσή τους μακριά από την παραλία που τους επανένωσε επηρεάσει τη δυναμική της σχέσης τους. Εξάλλου ο Σάκης δεν έχει αρνηθεί ποτέ ότι θέλει να διεκδικήσει τη Μαριαλένα, εκείνη όμως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς στην Ελλάδα, αφού -θεωρητικά τουλάχιστον- είναι ακόμα ζευγάρι με τον ανερχόμενο τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024