As: Κρούση Λαπόρτα στον Γκουαρντιόλα μετά τον τελικό του Champions League
Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η As, ο Ζουάν Λαπόρτα θα προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τον τελικό του Champions League, ώστε ο καταλανός τεχνικός να αναλάβει και πάλι την Μπαρτσελόνα
Ο Ζουάν Λαπόρτα εξελέξη πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.
Ο πρώτος στόχος του επιτεύχθηκε.
Με τον Λιονέλ Μέσι, όπως αναφέρουν αρκετά έγκυρα δημοσιεύματα, να έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια.
Ωστόσο, ο Λαπόρτα έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη για την Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η As θέλει να επαναφέρει στον πάγκο της ομάδας τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα θα προσεγγίσει τον καταλανό τεχνικό μετά τον τελικό του Champions League, εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι.
Η επιθυμία του Λαπόρτα να φέρει πίσω στο Καμπ Νου τον Γκουαρντιόλα είναι μεγάλη, ωστόσο αυτήν τη στιγμή το εν λόγω σενάριο δεν είναι το πιο πιθανό.
Ο καταλανός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πολίτες τον περασμένο Νοέμβριο, κι αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2023.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά