Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Irina Shayk - Kanye West: Mαζί μετά τον χωρισμό με την Kim Kardashian

Irina Shayk – Kanye West: Mαζί μετά τον χωρισμό με την Kim Kardashian

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η πρώην σύντροφος του Bradley Cooper και μητέρα του παιδιού του έχει έρθει πολύ κοντά με τον διάσημο ράπερ

Λίγους μήνες μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Kim Kardashian, ο Kanye West φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει, καθώς δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων τον θέλουν να βγαίνει ραντεβού με την Irina Shayk, η οποία επίσης είναι χωρισμένη εδώ και καιρό με τον Bradley Cooper.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο Kanye West και η Kim Kardashian ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, όμως η σχέση τους φαίνεται πως είχε τελειώσει από αρκετούς μήνες πριν.

Tο παγκοσμίου φήμης ανδρόγυνο με τα τέσσερα παιδιά ήταν από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον πλανήτη, αφού η συνολική τους περιουσία ανέρχεται στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε αυτό το διάστημα ακούγονταν διάφορα για επιχειρηματίες που φλέρταραν την Kim Kardashian, αλλά τίποτα για τον Kanye West.

Μέχρι που αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον θέλουν να βγαίνει ραντεβού με την Irina Shayk.

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Kanye West και ανακοινώθηκε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, η Kim Kardashian έγινε περιζήτητη σε κύκλους επιχειρηματιών.

Ακούστηκαν φήμες για σχέση της με τον Maluma, μετά γράφτηκε ότι δεν είναι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και δεν ενδίδει στο φλερτ των πλούσιων ανδρών που την προσεγγίζουν και μέχρι σήμερα η Κιμ είναι μια ελεύθερη επιχειρηματίας.

Δεν ισχύει το ίδιο και για τον Kanye West.

Τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει όργιο φημών για σχέση του 43χρονου ράπερ με την 35χρονη Irina Shayk, η οποία επίσης είναι ελεύθερη για πάνω από ένα χρόνο, μετά το διαζύγιο με τον Bradley Cooper.

Το site DeuxMoi που ξεκίνησε τη φημολογία, τονίζει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι και οι δυο τους δεν έχουν βγει πάνω από μία φορά, αλλά φαίνεται σίγουρα να υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

Ο Kanye West και η Irina Shayk έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, αφού το 2010 συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του για το τραγούδι Power, ενώ το 2012 είχε περπατήσει στην πασαρέλα του Paris Fashion Week για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας του Kanye West.

Σε δικό της δημοσίευμα, η Mirror μεταφέρει και αντιδράσεις από το φιλικό περιβάλλον της Kim Kardashian, σύμφωνα με το οποίο η Κιμ δεν θεωρεί ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, αλλά ακόμα κι αν ίσχυαν, δε θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον, αφού μέσα της έχει προχωρήσει παρακάτω.

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024