Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικαλείται την αγωνία των μαθητών για να κρύψει το ρουσφέτι στους ιδιοκτήτες κολεγίων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επικαλείται την αγωνία των μαθητών για να κρύψει το ρουσφέτι στους ιδιοκτήτες κολεγίων

«Θέλει μεγάλο θράσος ο κ. Μητσοτάκης να επικαλείται την αγωνία των μαθητών για να κρύψει το ρουσφέτι του στους ιδιοκτήτες κολεγίων. Ο ίδιος που προκαλεί την αγωνία τους, αφού τους σπρώχνει ως πελάτες στα ιδιωτικά κολέγια, επιβαρύνοντας χιλιάδες οικογένειες μέσα στην οικονομική αβεβαιότητα της πανδημίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη ΝΔ που χαρακτήρισε λάθος τη στιγμή που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να επανακαταθέσει την επίκαιρη ερώτησή του για τη μείωση του αριθμού των εισακτέων στα ΑΕΙ και να ζητήσει την αναστολή της εφαρμογής του νέου εξεταστικού.

Μειώνει κατά 1/3 τους εισακτέους

«Για τρίτη συνεχή εβδομάδα ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να έρθει στην ώρα του Πρωθυπουργού για να απαντήσει για το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια εν μέσω πανδημίας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει, ότι ο πρωθυπουργός και ηυ κυβέρνηση «αρνείται, γιατί δεν προτίθεται να αναστείλει την εφαρμογή του έστω για φέτος, που εν μέσω πανδημίας και με τα σχολεία κλειστά σχεδόν μισή εκπαιδευτική χρονιά, μειώνει κατά ένα τρίτο τους εισακτέους και αφήνει εκτός ΑΕΙ τουλάχιστον 25.000 μαθητές και κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα σε όλη την Ελλάδα».

Θράσος

«Θέλει μεγάλο θράσος ο κ. Μητσοτάκης να επικαλείται την αγωνία των μαθητών για να κρύψει το ρουσφέτι του στους ιδιοκτήτες κολεγίων. Ο ίδιος που προκαλεί την αγωνία τους, αφού τους σπρώχνει ως πελάτες στα ιδιωτικά κολέγια, επιβαρύνοντας χιλιάδες οικογένειες μέσα στην οικονομική αβεβαιότητα της πανδημίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα όσα ουσιαστικά επικαλέστηκαν νωρίτερα πηγές της ΝΔ.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024