Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ σε Τσίπρα: Λάθος η συζήτηση για την εισαγωγή στα ΑΕΙ την ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων

ΝΔ σε Τσίπρα: Λάθος η συζήτηση για την εισαγωγή στα ΑΕΙ την ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων

Θα ήταν λάθος όμως να συζητείται ερώτηση στη Βουλή με αντικείμενο την εισαγωγή στα ΑΕΙ, όπως ζητάει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές δίνουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων. Η συζήτηση αυτή, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο, τονίζουν πηγές της ΝΔ

«Λάθος» χαρακτηρίζουν πηγές της ΝΔ τη χρονική στιγμή της επαναδιατύπωσης του αιτήματος Αλέξη Τσίπρα για την αναστολή της εφαρμογής του νέου εξεταστικού για την εισαγωγή στα ΑΕΙ.

Με αφορμή την επανακατάθεση της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μείωση του αριθμού των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το νέο εξεταστικό πηγέ της ΝΔ υπογραμμίζουν:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει εμπράκτως τον σεβασμό του στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες έχοντας, μεταξύ άλλων, απαντήσει στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» σε 7 επίκαιρες ερωτήσεις (3 του ΣΥΡΙΖΑ, 3 του ΚΙΝΑΛ και 1 του ΜέΡΑ25) ενώ κατόπιν αιτήματός του διεξήχθησαν 5 φορές με την ειδική διαδικασία του άρθρου 142Α, ενημερώσεις της Βουλής και των πολιτικών αρχηγών από τον Πρωθυπουργό για θέματα επικαιρότητας.

»Θα ήταν λάθος όμως να συζητείται ερώτηση στη Βουλή με αντικείμενο την εισαγωγή στα ΑΕΙ, όπως ζητάει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές δίνουν τη μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων. Η συζήτηση αυτή, με σεβασμό στην αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους, θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερο χρόνο».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024