H Λάουρα Νάργες μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up για την εμπειρία της στο Survivor.
«Μου έτυχαν τοξικοί άνθρωποι στη δουλειά. Στο Survivor δεν είχα σοβαρές κόντρες. Οι φιλίες που δημιουργήθηκαν ήρθαν πολύ φυσικά.
Στο πρώτο αγώνισμα έβλεπα τα μπούτια της Σάρας και της Κολιδά και έλεγα… αυτές θα είναι τρομερές», είπε η Λάουρα Νάργες.
«Είναι δύσκολο να τρέχεις στους 45 βαθμούς, μέσα στην υγρασία και χωρίς να έχεις φάει. Έλεγε ο Σάκης Τανιμανίδης “Η Λάουρα προσπαθεί” και ένιωθα ότι στην Ελλάδα με κοροϊδεύουν. Είχα ηττοπάθεια» συμπλήρωσε η ίδια.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας