Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ηλεκτροφόρα καλώδια μέσα σε θάμνους - Τα απομεινάρια της καταστροφής

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ηλεκτροφόρα καλώδια μέσα σε θάμνους – Τα απομεινάρια της καταστροφής

Τρεις μήνες μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια», τα απομεινάρια της καταστροφής απειλούν με νέους κινδύνους. Στις παρυφές της Πάρνηθας υπάρχουν ακόμα ηλεκτροφόρα καλώδια μέσα σε θάμνους, πεσμένοι κορμοί δέντρων και σπασμένες κολώνες.

Μετά και την καταστροφική πυρκαγιά στα Γεράνεια Όρη, αυξήθηκε η ανησυχία στους κατοίκους σε Αφίδνες και Ιπποκράτειο Πολιτεία, για το πόσο εύκολα μπορεί και η Πάρνηθα να κινδυνεύσει από τα απομεινάρια της Μήδειας.

Σύμφωνα με αυτοψία του MEGA, ηλεκτροφόρα καλώδια βρίσκονται στο έδαφος ανάμεσα σε θάμνους και τα ξερόκλαδα στο πλάι του οδοστρώματος.

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος κοινότητας Αφιδνών ανέφερε: «αυτό το καλώδιο είναι ηλεκτροφόρο και βρίσκεται παραπλεύρως του δρόμου από τον Φλεβάρη. Είναι αρμοδιότητα της ΔΕΔΔΗΕ. Δεν έχει δικαίωμα άλλος να παρέμβει γιατί υπάρχει κίνδυνος.

Ας υποθέσουμε ότι είναι μόνο αυτή, αρκεί για να επαναληφθεί αυτό που έγινε στην Κορινθία. Αρκεί για πιάσει φωτιά. Έχουμε ειδοποιήσει. Κι έχουμε την υπόσχεση ότι θα το φτιάξουν. Αγωνιούμε πολύ.»

«Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την περιοχή και έδωσε οδηγίες. Προχωρούν τα έργα του καθαρισμού. Υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις που θεωρούν ότι γνωρίζουν καλύτερα, αλλά ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα.», πρόσθεσε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024