Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε στην Ελλάδα και το ανακοίνωσε με κοκορέτσι
Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση του παρουσιαστή.
O Γιώργος Λιανός άφησε για λίγο τον Άγιο Δομίνικο και τo Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έπρεπε να βρεθεί στην Αθήνα για κάποιες ημέρες λόγω κάποιων προσωπικών του θεμάτων και γι’ αυτό στη θέση του στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ατζούν.
Μάλιστα, η ανακοίνωση της επιστροφής του έγινε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Ο ίδιος με το που πάτησε το πόδι του στα πάτρια εδάφη είπε να γευτεί κάτι που του είχε λείψει πολύ. Τι ήταν αυτό; Ένα κοκορέτσι. Έτσι, στο πρώτο του post στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία τη στιγμή που το απολάμβανε και τη συνόδευσε με τη φράση «I’m back bitchez» γνωστοποιώντας την επιστροφή του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες στο παιχνίδι θα ανακοινωθούν τρομερά έπαθλα που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Επίσης δεν θα υπάρχει αποχώρηση.
Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Λιανού:
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Μαρτίου
- «Αθάνατοι»: Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 (pics)
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου