Επίσκεψη της διοίκησης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας στην κεντρική λαχαναγορά Ρέντη
Τι ζήτησαν οι έμποροι
Ανακοίνωση για τα αιτήματά τους σχετικά με τη λαχαναγορά του Ρέντη, εξέδωσε ο σύνδεσμος των εμπόρων. Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ν. Καββαδίας αναφέρει:
Tο πραγματικό ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις της κεντρικής λαχαναγοράς του Ρέντη, μας έδειξε η νέα διοίκηση της ελληνικής εταιρίας συμμετοχών και περιουσίας, κατά την διάρκεια συνάντησης με την διοίκηση του ΟΚΑΑ.
Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη σε καταστήματα της λαχαναγοράς. Οι κ.κ Γρηγόρης Δημητριάδης-διευθύνων σύμβουλος και Στέφανος Γιουρέλης-αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, συνοδευόμενοι από τον κ. Απόστολο Αποστολάκο, διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ και κ. Χρήστο Κρομύδα, πρόεδρο του ΟΚΑΑ, στην δεύτερη κατά σειρά επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της λαχαναγοράς και μάλιστα εν ώρα πλήρους λειτουργίας, συζήτησαν με τους εμπόρους και ενημερώθηκαν και από εμένα προσωπικά, για τις εμπορικές διεργασίες και για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.
Με σημαντικότερο θέμα, την ανέγερση νέων ψυχόμενων αποθηκευτικών χώρων, που πλέον, μετά από πολλά χρόνια και συνεχών αιτημάτων του κλάδου μας, εντάχθηκαν στο αναπτυξιακό πλάνο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, ΟΚΑΑ ΑΕ. Ελπίζουμε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, προς όφελος όλων μας! Συζητήθηκε επίσης η πορεία των έργων αναβάθμισης αλλά και η εμφανής βελτίωση στις υποδομές, την ασφάλεια και την καθαριότητα.
Θα ήθελα, σαν πρόεδρος του συνδέσμου των εμπόρων, για μια ακόμα φορά, να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΕΣΥΠ, που επιβεβαίωσε με τις επισκέψεις της αυτές και με την κατανόηση των προβλημάτων που εκθέσαμε, ότι η λαχαναγορά και γενικότερα ο κλάδος μας, αποτελεί μεγάλης σημασίας δραστηριότητα της ελληνικής εταιρίας συμμετοχών και περιουσίας!
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
- Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442