Απόστολος Ρουβάς: Φτιάχνει τους τέλειους κολοκυθοκεφτέδες
Ένα πολύ νόστιμο και παραδοσιακό φαγητό μας έδειξε σήμερα ο σεφ.
Ένα φαγητό που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια στο χωριό και τη γιαγιά έφτιαξε σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς στο «Πάμε Δανάη!». Συγκεκριμένα ο σεφ έφτιαξε αφράτους κολοκυθοκεφτέδες.
Μπορεί να χρειάζονται μια μια μικρή διαδικασία μέχρι να πλαστούν, ωστόσο πρόκειται για ένα φαγητό πολύ νόστιμο και παραδοσιακό. Παράλληλα, μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους. Είτε να τους τηγανίσετε είτε εάν θέλετε κάτι πιο υγιεινό να τους βάλετε στο φούρνο. Σημειώνεται ότι οι κολοκυθοκεφτέδες σερβίρονται είτε με τζατζικάκι είτε με γιαουρτάκι.
Δείτε παρακάτω τη συνταγή:
- Μεξικό: Βρήκαν 9 πτώματα παρατημένα στον δρόμο με μηνύματα προς αντίπαλη συμμορία
- Αϊτή: Ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει το πεδίο για την ανάπτυξη διεθνούς δύναμης ασφαλείας
- Ουκρανία: Ανοικτός στην αποστολή συστήματος Patriot, δηλώνει ο πρόεδρος της Ρουμανίας
- Γάζας: Η κατάληψη του περάσματος της Ράφα θέτει σε κίνδυνο την ανθρωπιστική βοήθεια
- ΗΠΑ: Ολοκληρώνουν την κατασκευή προβλήτας στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ κατέχει το πέρασμα της Ράφα
- Γάζα: Ο διευθυντής της CIA επέστρεψε στο Κάιρο για τις συνομιλίες με στόχο την εκεχειρία