Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ληστεία στην Εκάλη: «Ναι» στην οπλοχρησία από τον επιχειρηματία - «Στην Αμερική έβγαζα το όπλο μου και πυροβολούσα»

Ληστεία στην Εκάλη: «Ναι» στην οπλοχρησία από τον επιχειρηματία – «Στην Αμερική έβγαζα το όπλο μου και πυροβολούσα»

Ο κ. Κομνηνός είχε τα χρήματα της εταιρείας του στο σπίτι του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα, ότι οι δράστες θα βρεθούν, όπως είχαν βρεθεί και αυτοί που τον λήστεψαν το 2017.

Την ανάγκη για οπλοχρησία υπογραμμίζει μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Πάρης Κομνηνός, ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας από την Εκάλη, που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έκλεψαν από το σπίτι 120.000 ευρώ και κοσμήματα.

«Ήμασταν κοντά στο σπίτι. Ήρθα σπίτι στις 10:22 το βράδυ της Παρασκευής και αντικρίσαμε άμεση δράση, κόσμο απέξω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινηθήκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης» σημείωσε.

Ο κ. Κομνηνός είχε τα χρήματα της εταιρείας του στο σπίτι του, ενώ εξέφρασε την ελπίδα, ότι οι δράστες θα βρεθούν, όπως είχαν βρεθεί και αυτοί που τον λήστεψαν το 2017.

Ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για συχνές ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Εκάλης τα προηγούμενα χρόνια. «Επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός στην Εκάλη. Υπήρχαν επιθέσεις με καλάζνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα – μεσημέρι, απογεύματα. Τώρα έχουν περιοριστεί».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της οπλοχρησίας.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμερική, στην Δυτική Βιρτζίνια. Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά» ανέφερε.

«Θα βοήθαγε πολύ περισσότερο ένας νόμος αν μου έδινε εμένα το δικαίωμα για το όπλο και την κατοχή που έχω να πάω να κάνω χρήση χωρίς να έχω πρόβλημα» ανέφερε.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024