Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Ρόμπερτς και Ρις Γουίδερσπουν φέρνουν στην τηλεόραση το θρίλερ της Laura Dave

Τζούλια Ρόμπερτς και Ρις Γουίδερσπουν φέρνουν στην τηλεόραση το θρίλερ της Laura Dave

Τζούλια Ρόμπερτς και Ρις Γουίδερσπουν μεταφέρουν στην τηλεόραση το θρίλερ της Laura Dave «The Last Thing He Told Me»

Καταφέρνεις ποτέ να πεις ότι ξέρεις κάποιον; Σε αυτό το ερώτημα αποπειράται να απαντήσει η συγγραφέας πολλών μπεστσέλερ Laura Dave, μέσα από το τελευταίο μυθιστόρημά της, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Μαϊου με τίτλο «The Last Thing He Told Me».

To συγκεκριμένο μάλιστα βιβλίο, θα γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά για την Apple TV+, με συμπαραγωγή από την εταιρεία παραγωγών της Τζούλια Ρόμπερτς και την εταιρεία παραγωγής της Ρις Γουίδερσπουν.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστεί η ίδια η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία επιστρέφει στην οθόνη μετά από τρία χρόνια.

Το ότι προκύπτει τηλεοπτική σειρά από ένα από τα βιβλία της, για τη Laura Dave «αλήθεια, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η Red Om Films (η εταιρεία της Τζούλια Ρόμπερτς) και η Hello Sunshine (η εταιρεία της Ρις Γουίδερσπουν) έχουν αναλάβει την παραγωγή της σειράς για την Apple TV και, πραγματικά, είναι οι πιο εκπληκτικοί συνεταίροι.

Είναι τόσο υπέροχο να καταφέρνεις να συμμετάσχεις στη δημιουργία μιας δεύτερης ζωής για αυτούς τους χαρακτήρες (του μυθιστορήματός της) που σημαίνουν τόσα πολλά για μένα» είπε η Laura Dave.

Και σε ερώτηση «ποια είναι για εκείνη η ονειρεμένη ομάδα ηθοποιών για τη σειρά» απάντησε όπως αναφέρει το ΑΠΕ:

«Η Julia Roberts είναι ήδη ένα τέτοιο όνειρο, και ανυπομονώ να δω ποιοι θα υποδυθούν τον Owen και την Bailey».

Σε αυτό το βιβλίο που δεν το αφήνεις με τίποτα, οι λέξεις «προστάτεψέ την» είναι οι τελευταίες που ο σύζυγος της Hannah Hall, ο Owen Michaels, της λέει πριν εξαφανιστεί.

Η Hannah ξέρει ότι ο Owen αναφέρεται στη 16χρονη κόρη του, την Bailey.

Όταν η εταιρεία του Owen αρχίζει να έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη και το αφεντικό του γίνεται «είδηση» μετά τη σύλληψή του από το FBI, ο Owen έχει ήδη φύγει αφήνοντας πίσω μια τσάντα με χρήματα για την Bailey και δύο λέξεις που στοιχειώνουν τη Hannah για το υπόλοιπο της ζωής της. Αν και η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει όταν η Hannah ήταν έφηβη, τα μητρικά της ένστικτα αναλαμβάνουν και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει: να προστατέψει την Bailey. Πρέπει όμως να βρει από τι να την προστατέψει.

Καθώς η Hannah προσπαθεί να εντοπίσει πού είναι ο άντρας της και να καταλάβει αν ποτέ θα επιστρέψει, ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει κανένας Owen Michaels.

Η προσπάθειά της να βρει απαντήσεις την οδηγεί σε μια πανεπιστημιούπολη στο Τέξας, πολύ μακριά από το σπίτι της στο Sausalito, που βρέχεται από τον Ειρηνικό. Αναζητώντας τον άντρα της, η Hannah μαθαίνει να είναι μητέρα και το πόσο σημαντικός είναι ο δεσμός της με την Bailey. Ενόσω οι δυο τους αρχίζουν να ξεχωρίζουν τα ψέματα από τις αλήθειες όσον αφορά το παρελθόν του Owen, συνειδητοποιούν γρήγορα ότι δημιουργούν, θέλουν δεν θέλουν, ένα καινούργιο μέλλον.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024