Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Billie Eilish: In Her Own Words»: Ένα ξεχωριστό ηχογραφημένο βιβλίο

«Billie Eilish: In Her Own Words»: Ένα ξεχωριστό ηχογραφημένο βιβλίο

Η τραγουδίστρια Μπίλι Άλις δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της να πάρουν μια γεύση του «ταξιδιού» της προς την επιτυχία σε ένα νέο βιβλίο και ένα ξεχωριστό ηχογραφημένο βιβλίο με τίτλο «Billie Eilish: In Her Own Words»

Η Μπίλι Άιλις δίνει την ευκαιρία στους θαυμαστές της να πάρουν μια γεύση του «ταξιδιού» της προς την επιτυχία σε ένα νέο βιβλίο και ένα ξεχωριστό ηχογραφημένο βιβλίο με τίτλο «Billie Eilish: In Her Own Words».

Το 2020 η Άιλις αναδείχθηκε η νεαρότερη καλλιτέχνιδα που έγραψε και ηχογράφησε ένα τραγούδι για την ταινία του Τζέιμς Μποντ, ακολουθώντας τα βήματα αστέρων όπως η Αντέλ, η Μαντόνα και ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Το πρώτο της άλμπουμ κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200 το 2015 ενώ φέτος κέρδισε το Γκράμι για τον Δίσκο της Χρονιάς για το «Everything Ι wanted».

Το βιβλίο της που μόλις κυκλοφόρησε, περιλαμβάνει φωτογραφίες της Μπίλι Άιλις που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ, από την παιδική ηλικία της, μεταξύ αυτών μία όπου διακρίνεται εκείνη στο πιάνο να τραγουδάει σε ένα παιδικό κασετόφωνο.

Στο ηχογραφημένο βιβλίο, η Άιλις αφηγείται ιστορίες σχετικά με το πρώτο της τραγούδι «Ocean Eyes» και μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους θαυμαστές της.

«Είναι κάπως αστείο, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν το ‘Ocean Eyes’ κυκλοφόρησε, ξαφνικά ήμουν μια superstar και όλα αυτά και απλά έγινα διάσημη… Σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί έτσι».

«Ναι, η ζωή μου παρέμεινε η ίδια για κάποιο χρονικό διάστημα. Συνέχιζα να χορεύω για ώρες και ώρες και ώρες μέσα στην ημέρα. Και παρέμεινα στη χορωδία και έκανα τα ίδια πράγματα που έκανα (πριν)», είπε η Μπίλι Άιλις μιλώντας στο Reuters σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Όμως, για εμένα ήταν τεράστιο όλο αυτό και ήταν η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024