Γλυκά Νερά – Εικόνα γροθιά στο στομάχι: Το 11 μηνών μωρό στην αγκαλιά του αστυνομικού μετά το έγκλημα
Στη φωτογραφία το μωρό βρίσκεται έξω από το σπίτι όπου έζησε μία κόλαση μαζί με τους γονείς του, ενώ ήταν δίπλα στη μητέρα του όταν οι αδίστακτοι ληστές της αφαιρούσαν τη ζωή για… 15.000 ευρώ.
Μία φωτογραφία –γροθιά στο στομάχι δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης.
Στην εικόνα φαίνεται το 11 μηνών μωρό της 20χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στα Γλυκά Νερά να είναι ασφαλές στην αγκαλιά του αστυνομικού.
Το μωρό βρίσκεται έξω από το σπίτι όπου έζησε μία κόλαση μαζί με τους γονείς του, ενώ ήταν δίπλα στη μητέρα του όταν οι αδίστακτοι ληστές της αφαιρούσαν για πάντα τη ζωή για… 15.000 ευρώ.
Μπορεί η εικόνα να είναι θολή, ωστόσο ακόμη κι έτσι η συγκίνηση αλλά και η ανακούφιση του αστυνομικού που το μωρό είναι ασφαλές στην αγκαλιά του είναι εμφανής.
«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας», έγραψε ο κ. Καλιακμάνης.
Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας ..
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων