Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αριάνα Γκράντε: Η τραγουδίστρια έφτασε στο Μαντάμ Τισό του Χόλιγουντ

Αριάνα Γκράντε: Η τραγουδίστρια έφτασε στο Μαντάμ Τισό του Χόλιγουντ

Η αποκάλυψη του κέρινου ομοιώματος έγινε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Roosevelt.

Στη λίστα με τους καλλιτέχνες που έχουν το δικό τους κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Μαντάμ Τισό συγκαταλέγεται πλέον η Αριάντα Γκράντε. Το μουσείο στο Χόλιγουντ αποκάλυψε το νέο ομοίωμα της τραγουδίστριας, στη διάρκεια ενός πάρτι στην ταράτσα του Roosevelt Hotel, δίνοντας στους φανς την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

«Το θέλετε; Το έχουμε. Η Αριάνα Γκράντε έφτασε στο Μαντάμ Τισό του Χόλιγουντ», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το μουσείο κάνοντας μάλιστα μνεία στο τραγούδι της «7 Rings».

Τα ρούχα στο κέρινο ομοίωμα είναι εμπνευσμένα από το σύνολο που φορούσε η Αριάνα Γκράντε στο βιντεοκλίπ «Rule the World», στο πλευρό του ράπερ 2 Chainz. Επίσης συνοδεύεται από μια μικρή πυραμίδα με ποτήρια σαμπάνιας, μια αναφορά επίσης στο «7 Rings». Το κέρινο ομοίωμα κατέπληξε τους φανς της τραγουδίστριας. Είναι εξαιρετικά προσεγμένο στις λεπτομέρειες, καθώς σε αυτό υπάρχουν τόσο τα λακάκια της όσο και τα τατουάζ της στα δάχτυλα.

Σημειώνεται ότι αυτό δεν είναι το πρώτο κέρινο ομοίωμα της Αριάνα Γκράντε, αφού το Μαντάμ Τισό του Λονδίνου είχε αποκαλύψει ένα limited-edition ομοίωμά της, υποστηρίζοντας πως «πέτυχε» την χαρακτηριστική της εμφάνιση, πριν οι φανς διαφωνήσουν ότι δεν της μοιάζει καθόλου. Η Αριάνα Γκράντε είχε σχολιάσει τότε τη φιγούρα της, γράφοντας στα social media: «Θέλω απλώς να μιλήσω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024