Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Αναζητά προσωπικό για το κάστρο Μπαλμόραλ

Βασιλιάς Κάρολος: Αναζητά προσωπικό για το κάστρο Μπαλμόραλ

O Κάρολος θα ανοίξει τις πύλες της βασιλικής κατοικίας για όλους, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, πριν ο ίδιος και η βασίλισσα Καμίλα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Σκωτία.

Το κάστρο Μπαλμόραλ, η βασιλική κατοικία των Βρετανών γαλαζοαίματων και του Βασιλιά Καρόλου, όπου περνούν παραδοσιακά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έβαλε αγγελία και αναζητά προσωπικό με την αγγελία να γίνεται viral.

Το προσωπικό και η αγγελία

Στο επιβλητικό Κάστρο απασχολούνται συνολικά 50 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης και από 50 μέχρι 100 εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης, ωστόσο χρειάζονται «ενισχύσεις».

«Αναζητούμε ανθρώπους με πάθος για να έρθουν στην ομάδας μας σε ποικίλες θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης. Φανταστείτε τον εαυτό σας να εργάζεται με μια αφοριωμένη ομάδα μέσα στα μαγευτικά τοπία των Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Αν είστε ενθουσιώδης και τα πάτε καλά σε ένα περιβάλλον που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε»,

Πού στέλνετε το βιογραφικό σας, αν σας ενδιαφέρει μια θέση στο κάστρο

Η αγγελία, διευκρινίζει πως όποιος επιθυμεί να κάνει αίτηση κα να στείλει βιογραφικό, μπορεί να στείλει μέιλ στο recruitment@balmoralcastle.com. Οι θέσεις εργασίας είναι 1. για πλήρους απασχόλησης διευθυντή του καταστήματος δώρων, το οποίο βρίσκεται εντός του κάστρου, 2. για εποχικούς ξεναγούς, πλήρους και μερικής απασχόλησης και 3. για εποχικό προσωπικό πλήρους και μερικής απασχόλησης για το εστιατόριο του βασιλικού κάστρου.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024