Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιές είναι οι μάρκες εσωρούχων που λατρεύουν οι celebrities;

Ποιές είναι οι μάρκες εσωρούχων που λατρεύουν οι celebrities;

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου συγκεντρώσαμε τις μάρκες εσωρούχων που προτιμούν οι διάσημες.

Αυτές είναι οι καλύτερες μάρκες εσωρούχων, σύμφωνα με διασημότητες όπως η Αριάνα Γκράντε, η Κάια Γκέρμπερ και η Ριάνα.

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, δείτε που μπορείτε να αγοράσετε τα εσώρουχα και σέξι αξεσουάρ που προτιμούν οι celebrities.

Agent Provocateur


Βρετανική μάρκα με αέρα μπουντουάρ και διάσημες φαν όπως η Κάιλι Τζένερ, η Ρίτα Όρα και η Σοφία Βεργκάρα.

La Perla


Πανάκριβα αλλά υπέροχα και κομψά εσώρουχα από μετάξι και αυθεντική δαντέλα. Η La Perla ιδρύθηκε το 1954 από την Ada Masotti που κατασκεύαζε κορσέδες. Από τότε επεκτάθηκε στα εσώρουχα, τα μαγιό και νυχτικά. Η Κένταλ Τζένερ, η Πριάνκα Τσόπρα και εκατοντάδες άλλες σταρ λατρεύουν την κλασική φίρμα.

Savage X Fenty


Οι προσιτές τιμές, η ευρεία γκάμα μεγεθών, η ποιότητα αλλά και η φιλοσοφία πίσω από τα εσώρουχα που δημιουργεί η Ριάνα (σέξι κομμάτια που ενδυναμώνουν τις γυναίκες κάθε σωματότυπου) δικαιολογούν την τεράστια επιτυχία της σειράς που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018.

Fleur du Mal


Τόσο ωραία που θα θέλεις να τα φορέσεις και έξω. Η Βικτόρια Μπέκαμ (και όχι μόνο) δηλώνει φαν της νεοϋορκέζικης φίρμας εσωρούχων.

Cosabella


Η Αμάλ Κλούνει και η Αριάνα Γκράντε ξέρουν τι κάνουν επιλέγοντας Cosabella. To brand απευθύνεται ειδικά σε  όσες ψάχνουν εσώρουχα τα οποία συνδυάζουν άνετη αίσθηση με σέξι εμφάνιση.

Skims

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKIMS (@skims)


Το brand της Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε με shapewear (εσώρουχα που «μαζεύουν» το σώμα και του δίνουν σχήμα) το 2019 αλλά από τότε έχει επεκταθεί σε εσώρουχα, κορμάκια ακόμα και άνετα loungewear σε απαλά υφάσματα. Όλα είναι διαθέσιμα σε νούμερα μέχρι 5XL και σε nude αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα. Η Χέιλι Μπόλντγουιν και η Κρίσι Τείγκεν τα φορούν συνέχεια.

Commando


Χωρίς πολλά στολίδια αλλά με τέλεια εφαρμογή τα Commando είναι τα εσώρουχα που έχουν πάντα μαζί τους οι στυλίστες του Χόλυγουντ όταν ντύνουν διάσημες πελάτισσες για κάποιο κόκκινο χαλί ή άλλη δημόσια εμφάνιση.

Kiki de Montparnasse


Δαντελωτά σουτιέν, εσώρουχα, ζαρτιέρες, κορσέδες αλλά και κομμάτια που φοριούνται όχι μόνο στο υπνοδωμάτιο αλλά και σε νυχτερινές εξόδους δημιουργεί η Kiki de Montparnasse που έχει την υποστήριξη της Σελίνα Γκομέζ αλλά και της Κιμ Καρντάσιαν.

Hanky Panky


Η Τζένιφερ Άνιστον, η SZA και η Κάμερον Ντίαζ προτιμούν τα δαντελωτά string της Hanky Panky. Η εταιρία κυκλοφορεί επίσης μπραλέτ, κορμάκια και καμισόλ σε κομψά αλλά ελαστικά υφάσματα.

Gooseberry Intimates


Η φίρμα που έγινε διάσημη για τα αποκαλυπτικά της κορμάκια που φορούν συχνά σταρς όπως η Κάια Γκέρμπερ, η Έμιλι Ρατακόφσκι, η Μπέλα Θορν και η Ολίβια Μουν είναι γαλλική και ειδικεύεται σε κομμάτια από δαντέλα- ρομαντικά αλλά και τολμηρά.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024