Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Το ειδεχθές έγκλημα στον διεθνή τύπο

Γλυκά Νερά: Το ειδεχθές έγκλημα στον διεθνή τύπο

Το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχολεί τον διεθνή τύπο που σχολιάζει ότι η ελληνική κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το γεγονός

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και απασχολεί τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όχι μόνο γιατί η 20χρονη κοπέλα είναι βρετανικής καταγωγής, αλλά και γιατί στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένα τέτοιου είδους εγκλήματος.

Το πρακτορείο Reuters υπό τον τίτλο «Η δολοφονία νεαρής μητέρας μπροστά στο παιδί της σοκάρει την Ελλάδα» αναφέρεται εκτενώς στο στυγερό έγκλημα, επισημαίνοντας ότι το θύμα είχε μεν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο και καταλήγει: Οι Έλληνες είναι συνηθισμένοι σε δολοφονίες μεταξύ συμμοριών, αλλά ο στραγγαλισμός της γυναίκας μπροστά στο βρέφος της, προκάλεσε σοκ.

Η εφημερίδα Sun γράφει: Μια Βρετανίδα μητέρα βασανίσθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στην 11 μηνών κόρη της από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ελλάδα.

Σε αντίστοιχο κλίμα κινούνται και τα άλλα δημοσιεύματα στα βρετανικά ταμπλόιντ, στην Daily Mirror, την Daily Mail αλλά και στους Times του Λονδίνου.

Η πρωτοφανούς σκαιότητας για τα δεδομένα της χώρας δολοφονία έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων που έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγό της νεαρής μητέρας πριν της κλείσουν το στόμα και τη μύτη με ένα μαξιλάρι, αφαιρώντας της τόσο βάναυσα τη ζωή δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Μάλιστα, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024