Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένη η δασκάλα της 20χρονης – «Ήταν η χαρά της ζωής»
Συγκλονισμένη η δασκάλα της 20χρονης κοπέλας από το ειδεχθές έγκλημα.
Για την δασκάλα της 20χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στα Γλυκά Νερά, η τραγωδία θα μπορούσε να αποφευχθεί. Συγκλονισμένη αναρωτιέται για ποιο λόγο οι ληστές δεν πήραν τα κλοπιμαία και έπρεπε να προχωρήσουν και στο στυγερό έγκλημα.
Μιλώντας στο MEGA, η κ. Μαριλένα Πονηράκη, μίλησε για την άτυχη κοπέλα που την γνώρισε στην Αλόννησο, καθώς σκηνοθέτησε μία παράσταση στην οποία η νεαρή Κάρολάιν είχε πάρει μέρος. Όπως ανέφερε η μητέρα της 20χρονης ζει ακόμα στο νησί.
«Η Καρολάιν έπαιξε τον ρόλο της Βέσκα, στο θεατρικό έργο ‘Μπαμπάδες με ρούμι’. Παρουσίασε τον ρόλο πολύ άνετα, ήταν πολύ ταλαντούχα. Μπορούσε εύκολα να κερδίσει την προσοχή και να σταθεί πάνω στη σκηνή.
Ήταν ένα δραστήριο, όμορφο, δροσερό, χαμογελαστό κορίτσι. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πανέμορφο πλάσμα» συμπλήρωσε η δασκάλα της φανερά συγκινημένη.
- Άργος: Στο μικροσκόπιο της βαλλιστικής οι 13 κάλυκες και οι τρύπες από σφαίρες στον τοίχο – Βίντεο από το σημείο
- Θάλεια Ματίκα – Τάσος Ιορδανίδης: Επεισοδιακή παράσταση στο Κιλκίς λόγω μιας ακρίδας
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- Θεσσαλονίκη: «Πειραγμένος» μετρητής σε μονοκατοικία στον Εύοσμο – Συνελήφθη 36χρονος
- Η Meta δοκιμάζει έξυπνα γυαλιά που καταγράφουν κάθε στιγμή του χρήστη
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442