Μεγαλώνει ο αιματηρός κατάλογος των νεκρών Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Όπως αναφέρει το ALJAZEERA οι νεκροί έχουν φτάσει τους 20, ενώ οι τραυματίες είναι στους 65, σύμφωνα με τον Παλαιστίνιο υπουργό Υγείας.
Ανάμεσα στους νεκρούς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν 9 νεκρά παιδιά. Ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί.
Η ανάφλεξη στην περιοχή κορυφώθηκε σήμερα μετά από τέσσερις μέρες ταραχών στην Ανατολική Ιερουσαλήμ με συγκρούσεις στους δρόμους και επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων σε τζαμί. Σήμερα το Ισραήλ εξαπέλυσε για αντίποινα σε ρουκέτες της Χαμάς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.
Η διεθνής κοινότητα καλεί σε ψυχραιμία, ωστόσο η κατάσταση μπορεί να κλιμακωθεί τις επόμενες μέρες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.