Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor – Μαζικά αιτήματα αποχώρησης: Τι προκάλεσε την… εξέγερση, πόσο άλλαξε τα λεφτά ο Ατζούν

Survivor – Μαζικά αιτήματα αποχώρησης: Τι προκάλεσε την… εξέγερση, πόσο άλλαξε τα λεφτά ο Ατζούν

Γερό το «μπαξίσι» του Τούρκου παραγωγού.

Η εξαιρετικά προσοδοφόρα πορεία του Survivor «έσταξε» στο μυαλό του Acun Ilıcalı την ιδέα να παρατείνει τον κύκλο και αντί να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο να δώσει παράταση για τα μέσα Ιουλίου δήλωσε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Το Πρωινό» – κάτι που αποκαλύψαμε πρώτοι εδώ στο Znews.

Όπως είναι λογικό, πολλοί παίκτες και συντελεστές αντέδρασαν στην απόφαση της παραγωγής με πρώτους και καλύτερους τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο. Μάλιστα, για τον δεύτερο ακούγεται πως ήδη έχει αιτηθεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Σίγουρα, η παραμονή για ακόμη έναν μήνα στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού είναι ένας από αυτούς όπως και το ότι οι νέοι παίκτες ερχόμενοι στο ριάλιτι έφεραν πλούσια ενημέρωση ως προς τους μισθούς ορισμένων, γεγονός που ενόχλησε τους πιο χαμηλόμισθους,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, αυτά είδε και άκουσε ο Τούρκος παραγωγός και επισκέφθηκε την ελληνική ομάδα προκειμένου να τους πείσει να παραμείνουν με μία διόλου ευκαταφρόνητη προσφορά. Υποσχέθηκε πως θα αυξήσει τους μισθούς όλων μέχρι και 100% επί του αρχικού ποσού, που αυτό σημαίνει ότι οι χαμηλόμισθοι που αμείβονται με 500€ θα φτάσουν τα 1.000€.

Επιπλέον, μέλη των οικογενειών των παικτών ετοιμάζονται να «πετάξουν» για Άγιο Δομίνικο στο πλαίσιο των τελικών επάθλων επικοινωνίας και συγκεκριμένα από την οικογένεια του Τζέιμς, της Μαριαλένας και του Ασημακόπουλου.

Πηγή: znews.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024