Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Ασημακόπουλος: Όταν το 2020 δήλωνε στο ΟΚ! ότι θέλει πολύ να πάει στο Survivor

Γιώργος Ασημακόπουλος: Όταν το 2020 δήλωνε στο ΟΚ! ότι θέλει πολύ να πάει στο Survivor

"Δεν θα πήγαινα στο GNTM, θα προτιμούσα στο Survivor, γιατί αγαπώ το ευ αγωνίζεσθαι"

Πρόκειται για έναν από τους χαρακτήρες του Survivor που έχουν «διχάσει» το τηλεοπτικό κοινό αρκετές φορές. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά από σχεδόν 5 μήνες διαμονής του στον Άγιο Δομίνικο έχει αποκτήσει fans και «εχθρούς», με την πλειοψηφία πάντως των τηλεθεατών να έχει έναν καλό λόγο να πει για τον «τρελιάρη» «κόκκινο», ο οποίος με τα χορευτικά του καταφέρνει να γίνει viral.

Ο Γιώργος, ο οποίος σε πρόσφατο επεισόδιο μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια με την απώλεια του ενός αδερφού του και αποκάλυψε ότι στόχος του σε όλη τη διάρκεια της ζωής του είναι να μην πάθει τίποτα για να μην στεναχωρήσει τους γονείς του, κατάφερε στην ηλικία των 29 ετών να είναι ιδιοκτήτης των καταστημάτων Sandy Kosta και μάλιστα, εν μέσω πανδημίας αύξησε τις πωλήσεις τους.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο το Survivor ήταν στο μυαλό του, όπως είχε αποκαλύψει τον Δεκέμβρη του 2020 στο περιοδικό OK!. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος, ο οποίος τότε διέθετε ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί, συγκριτικά με την εικόνα που βλέπουμε τώρα, ύστερα από τις κακουχίες και την πείνα του Άγιου Δομίνικου, είχε ερωτηθεί αν θα έπαιρνε μέρος στο GNTM, όμως εκείνος είχε δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του στο reality επιβίωσης.

«Δεν θα πήγαινα στο GNTM. Θεωρώ ότι δεν είμαι μοντέλο, απλώς έχω μια ωραία εξωτερική εμφάνιση που βοηθάει στη δουλειά μου. Εκεί που θα ήθελα να πάω είναι στο Survivor, γιατί μου αρέσει το ευ αγωνίζεσθαι. Λόγω της πρότερης αθλητικής μου ζωής –ως αθλητής στο πόλο και την κολύμβηση–, έχω μάθει να ζω με τη γυμναστική.

Επίσης, για πολλά χρόνια κάνω ποδηλασία. Έτσι, θα ήθελα να συναγωνιστώ με άλλους ικανούς παίκτες σε παιχνίδια επιβίωσης, όπως το Survivor», είχε δηλώσει και είχε τονίσει ότι η τηλεόραση είναι μέσα στο μυαλό του:
«Σαφώς και με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Θα ήθελα να ασχοληθώ γενικά. Αυτό στο οποίο πιστεύω ότι θα ήμουν καλός είναι μια εκπομπή με βάση τη γυμναστική, την καλή διατροφή και φυσικά τη μόδα!».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι παρά την επιθυμία του για συμμετοχή στο Survivor, ο Γιώργος δεν είχε υποβάλει αίτηση, αλλά η Acun Media ήταν εκείνη που τον αναζήτησε και του τηλεφώνησε, κάνοντάς του την πρόταση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024