Ένα πλαστικό μπουκάλι που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980 εντόπισαν μέλη της ομάδας «The Cleaningans» που ασχολούνται με τον εθελοντικό καθαρισμό διαφόρων σημείων της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook, πρόκειται για ένα μπουκάλι της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, το οποίο κάποτε πριν από 40 χρόνια περιείχε γάλα και μετά την κατανάλωσή του πετάχτηκε και φαίνεται πως παραμένει αναλλοίωτο ακόμη και σήμερα.

Δείτε τι αναφέρουν τα μέλη της ομάδας:

«Στην χθεσινή πρωινή βόλτα στην παραλία στο Καραμπουρνάκι βρέθηκε ξαπλωμένο στην άμμο το εικονιζόμενο μπουκάλι γάλακτος της εταιρείας “Αγνό” η οποία είναι πλέον οριστικά κλειστή.

» Το μπουκάλι αυτό ανήκει στην δεκαετία του 1970-1980 και η ιστορία του είναι μεγάλη. Ταλαιπωρημένο και κουρασμένο από το μακρινό ταξίδι του, κατάφερε να επιβιώσει πάνω από 40 χρόνια γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πόσο αηδιαστικό είναι το ανθρώπινο είδος σε τούτο τον πλανήτη.

» Η νοσταλγία από τις παλιές γενιές κοιτώντας τις φωτογραφίες σίγουρα είναι μεγάλη όπως και το πρόβλημα που υπάρχει… Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να πετάξεις ένα πλαστικό μπουκάλι απλά θυμήσου αυτό εδώ».

ℹ| Στην χθεσινή πρωινή βόλτα στην παραλία στο Καραμπουρνάκι βρέθηκε ξαπλωμένο στην άμμο το εικονιζόμενο μπουκάλι…

Δημοσιεύτηκε από The Cleaningans στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο