Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό λεκτικής βίας από οδηγό του ΟΑΣΘ σε ηλικιωμένο επιβάτη

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό λεκτικής βίας από οδηγό του ΟΑΣΘ σε ηλικιωμένο επιβάτη

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ρατσιστικής και τραμπούκικης συμπεριφοράς από οδηγό λεωφορείου το τελευταίο 48ωρο, κάτι προκαλεί τουλάχιστον ανησυχία και χρήζει άμεσης παρέμβασης των αρμόδιων αρχών

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί νέο βίντεο που δείχνει οδηγό λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη να επιτίθεται και να τραμπουκίζει επιβάτη -αυτή τη φορά σε ηλικιωμένο- που έκανε λάθος στη στάση που ήθελε να κατέβει.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ρατσιστικής και τραμπούκικης συμπεριφοράς από οδηγό λεωφορείου το τελευταίο 48ωρο, κάτι προκαλεί τουλάχιστον ανησυχία και χρήζει άμεσης παρέμβασης των αρμόδιων αρχών.

«Εγώ έκανα λάθος που δεν κατέβηκες ή εσύ; Σκάσε, δεν έχει στάση σου είπα. Ποιος έκανε λάθος;».

Ο μαινόμενος οδηγός που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε σταματήσει το λεωφορείο μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον ανήμπορο να αντιδράσει επιβάτη, ισχυρίζεται πως ο ηλικιωμένος είχε βρίσει τη μητέρα του, και μάλιστα στα ρωσικά, ώστε να μη γίνει αντιληπτός.

«Έβρισες μάνα εσύ; Έβρισες μάνα;» ακούγεται να λέει, απειλώντας τον ηλικιωμένο, ο οποίος αποκρίνεται αρνητικά.

«Θα σου δώσω μια μπάτσα και η μισή θα πάει χαμένη. Ηλίθιε. Δεν ντρέπεσαι που είσαι έτσι, βλάκα» συνεχίζει σε απαράδεκτα έντονο ύφος ο οδηγός.

Του πήρε το μπαστούνι

Ο σωματώδης οδηγός φαίνεται πως έχει πάρει ακόμα και το μπαστούνι του ηλικιωμένου που στηρίζεται στην πόρτα. «Πήγαινε εκεί και άλλη φορά αν ξαναπείς… θα σε σκοτώσω, μα την Παναγία».

Ο ηλικιωμένος μάταια προσπαθούσε να κατέβει, καθώς μετά και τη φραστική επίθεση από τον οδηγό είναι ταραγμένος και όχι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση.

Ο οδηγός που προφανώς φοβάται ότι θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα εάν ο ηλικιωμένος κατεβαίνοντας καταρρεύσει, τού επιβάλλει να παραμείνει παρά τη θέλησή του στο λεωφορείο.

«Άμα δεν είσαι καλά δε θα βρίζεις. Έλα κάτσε στο κάθισμα, δεν καταλαβαίνεις; Θα φύγεις μόνο αν είσαι καλά» ακούγεται να λέει, ωστόσο η «ανθρωπιά» του περιορίζεται εκεί. «Αν δεν σε δουν οι άνθρωποι, δεν θα σε πληρώνω και για καινούριο. Έλα εδώ να σε δουν ότι είσαι καλά» φωνάζει, χωρίς να δίνει το μπαστούνι στον ηλικιωμένο.

Ο οδηγός εξαγριώνεται και με τον επιβάτη που βιντεοσκοπεί το απαράδεκτο περιστατικό και τον απειλεί. «Βίντεο τραβάς τώρα; Θα σου πω κι εσένα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024