E3 2021: Αυτές οι εταιρείες θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση
Η κορυφαία εμπορική εκδήλωση για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου.
Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι gamers σε όλον τον κόσμο τον Ιούνιο, καθώς πρόκειται για τον μήνα που παραδοσιακά διεξάγεται στο Λος Άντζελες η κορυφαία εκδήλωση για τα βιντεοπαιχνίδια, η γνωστή Ε3. Η έκθεση θα διεξαχθεί ψηφιακά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κοροναϊού και ήδη μερικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους.
Ειδικότερα, Bandai Namco Entertainment, Binge.com, Devious Eye Entertainment, Freedom Games, Gearbox Software, Sega, Square Enix, Turtle Beach, Verizon, XSEED Games, Capcom, Koch Media, Konami, Nintendo, Microsoft, Take-Two Interactive, Ubisoft και Warner Bros. Interactive Entertainment, θα είναι παρούσες στο μεγάλο event. Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε από τον προέδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Entertainment Software Association, Stanley Pierre-Louis, με δελτίο Τύπου.
Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου ψηφιακά.
«Η E3 2021 πρόκειται να τιμήσει την κληρονομιά της ως το κορυφαίο γεγονός της βιομηχανίας παιχνιδιών, καθώς προσθέτουμε νέες εταιρίες, χορηγούς και συνεργάτες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ψηφιακό event μας σύντομα με όλο τον κόσμο», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι το event του 2020 είχε ακυρωθεί εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων, που γνώριζε εκείνους τους μήνες ο πλανήτης. Οι περισσότερες εταιρίες που ήθελαν να παρουσιάσουν τα μελλοντικά τους βήματα στη βιομηχανία του gaming προχώρησαν σε δικές τους, μεμονωμένες ψηφιακές εκδηλώσεις.
The E3 team is devastated to share this news. This decision was not reached lightly, but it is the right one for the health and safety of all involved. Read our statement here: https://t.co/1uOWxTerN9 pic.twitter.com/gD2IxNACLX
— E3 (@E3) March 11, 2020
- Βέροια: Αγριος ξυλοδαρμός 24χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Δραματική έκκληση για πληροφορίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος