Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Πέμπτη κοπέλα αναγνώρισε τον 22χρονο - «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου στην Καλλιθέα»

Νέα Σμύρνη: Πέμπτη κοπέλα αναγνώρισε τον 22χρονο – «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου στην Καλλιθέα»

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, ήταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό.

Ακόμη μια γυναίκα, σύνολο πέντε,  αναγνώρισε τον 22χρονο που συνελήφθη χτες μετά την δημοσίευση του βίντεο στο οποίο φαίνεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μία 25χρονη στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την νέα καταγγελία, ο 22χρονος είχε παρενοχλησει και Πέμπτη κοπέλα στην Καλλιθέα, η οποία μάλιστα τον αναγνώρισε.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, ήταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema.gr, στις 25 Μαρτίου του 2020 δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο 22χρονος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος
και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα το θύμα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ότι έζησε αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο.

Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του νεαρού και το λαπτοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

Έρευνα και για άλλα περιστατικά

Σημειώνεται πως ο νεαρός επιδειξίας είναι στο μικροσκόπιο των αρχών για ακόμη τέσσερις επιθέσεις εις βάρος γυναικών. Εκτός από τη χθεσινή, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και για  επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο Νέα Σμύρνη και τώρα και σε Καλλιθέα.

Σήμερα ο «σάτυρος» της Νέας Σμύρνης θα οδηγηθεί -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την Δικαστική οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα και θα απολογηθεί στην Δικαιοσύνη. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή, είναι πως «έχω ένα βίτσιο. Όταν βλέπω ωραία γυναίκα θέλω να την πλησιάσω».

Στην συνέχεια, πάντως, φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και πλέον όλα θα κριθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η καταγγελία της κοπέλας από την Νέα Σμύρνη

Η νεαρή γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον νεαρό άνδρα το βράδυ της Τετάρτης και ανέβασε στο Facebook το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας της, με την ανάρτησή της να γίνεται viral.

Στο βίντεο, εμφανίζεται η νεαρή να μπαίνει μέσα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε πίσω της ο άνδρας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι. Ο νεαρός, μάλιστα, άγγιξε την πόρτα για να δει αν είναι ανοιχτή και τελικά αποχώρησε με απόλυτη ψυχραιμία.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, καθώς έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, να τον ταυτοποιήσουν μέσα σε 3,5 ώρες και να τον συλλάβουν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρόκειται για 22χρονο φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, γνωστού στη Νέα Σμύρνη, καθώς εργάζεται ως σερβιτόρος  σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Τι ισχυρίζονται ο πατέρας και ο δικηγόρος του νεαρού

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη του στο γνωστό πνεύμα του «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»…

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», δήλωσε ο πατέρας του στο STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα – ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει – είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024