Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου - Τι λέει η 25χρονη για τον εφιάλτη που έζησε

Νέα Σμύρνη: Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου – Τι λέει η 25χρονη για τον εφιάλτη που έζησε

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε», λέει η 25χρονη από τη Νέα Σμύρνη.

Για τον εφιάλτη που έζησε, όταν ένας 22χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά, μίλησε η 25χρονη κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη.

Ο 22χρονος συνελήφθη την Πέμπτη ύστερα από δημόσια καταγγελία της κοπέλας. Κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Ο κατηγορούμενος εργάζεται σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη και έμενε κοντά στα δύο θύματα της συγκεκριμένης περιοχής.

«Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου. Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα» δήλωσε η κοπέλα στον Αντ1.

Σε ερώτηση για το εάν είχε συμβεί και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο από τον συγκεκριμένο άνδρα, η 25χρονη απάντησε αρνητικά, ενώ δήλωσε ικανοποίηση για τη σύλληψή του. «Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όχι μόνο σε εμένα. Δηλαδή έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. (…) Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν» πρόσθεσε η κοπέλα.

Στέλνει μάλιστα μήνυμα στις γυναίκες να μην διστάσουν να μιλήσουν εάν τους συμβεί κάτι παρόμοιο. «Να μην διστάσουν να μιλήσουν, να ουρλιάξουν, να τρέξουν, να χτυπήσουν τον άλλον. Γενικά στο μυαλό τους την αυτοάμυνα. Σίγουρα! Γενικά αργότερα να μιλήσουν, να μην το κρατήσουν μέσα τους, να πάνε κατευθείαν να κάνουν μήνυση» κατέληξε.

Η καταγγελία της κοπέλας

Η νεαρή γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον νεαρό άνδρα το βράδυ της Τετάρτης και ανέβασε στο Facebook το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας της, με την ανάρτησή της να γίνεται viral.

Στο βίντεο, εμφανίζεται η νεαρή να μπαίνει μέσα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε πίσω της ο άνδρας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι. Ο νεαρός, μάλιστα, άγγιξε την πόρτα για να δει αν είναι ανοιχτή και τελικά αποχώρησε με απόλυτη ψυχραιμία.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, καθώς έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, να τον ταυτοποιήσουν μέσα σε 3,5 ώρες και να τον συλλάβουν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρόκειται για 22χρονο φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, γνωστού στη Νέα Σμύρνη, καθώς εργάζεται ως σερβιτόρος  σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Ερευνάται και για άλλα περιστατικά

Ο νεαρός επιδειξίας είναι στο μικροσκόπιο των αρχών για ακόμη τρεις επιθέσεις εις βάρος γυναικών. Εκτός από τη αυτήν, όπου πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» από την κάμερα ασφαλείας, ελέγχθηκε και για  επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη. Φέρεται μάλιστα να ταυτοποιήθηκε και για τις τρεις, με τις γυναίκες τελικά να τον αναγνωρίζουν.

Σήμερα Παρασκευή, ο «σάτυρος» της Νέας Σμύρνης θα οδηγηθεί -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την Δικαστική οδό.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024