Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φλόρενς Γουέλς: Γράφει στίχους και μουσική για το «The Great Gatsby»

Φλόρενς Γουέλς: Γράφει στίχους και μουσική για το «The Great Gatsby»

Η Φλόρενς Γουέλς γράφει όλους τους στίχους για το μιούζικαλ «The Great Gatsby» και συνθέτει τη μουσική μαζί με τον πιανίστα, Τόμας Μπάρλετ, γνωστό ως Doveman.

Οι Florence & The Machine είναι γνωστοί για τα υπέροχα θεατρικά τραγούδια τους.

Τώρα η Φλόρενς Γουέλς, αρχηγός και κινητήρια δύναμη των Florence & The Machine, γράφει τα τραγούδια για μια νέα εκδοχή μιούζικαλ για το Μπρόντγουεϊ του «The Great Gatsby».

Η Γουέλς γράφει όλους τους στίχους για το «The Great Gatsby» και συνθέτει τη μουσική μαζί με τον πιανίστα, Τόμας Μπάρλετ, γνωστό ως Doveman.

Ο Μπάρλετ έχει συνεργαστεί με δεκάδες καλλιτέχνες όλα αυτά τα χρόνια και με τους Florence & The Machine το 2019, έκανε την παραγωγή του soundtrack του «Game Of Thrones», «Jenny Of Oldstones».

Η Μαρτίνα Μάγιοκ, η οποία κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ, για το θεατρικό έργο της «Cost Of Living» το 2018, γράφει το σενάριο του μιούζικαλ, που θα σκηνοθετήσει η Ρεμπέκα Φρέκναλ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί πότε θα ανέβει στη σκηνή το «The Great Gatsby» εν μέρει επειδή δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψουν οι θεατρικές παραγωγές.

Οι παραγωγοί, του θεατρικού έργου, Λεν Μπλαβάτνικ και Αμάντα Γκοστ της Unigram σίγουρα σκοπεύουν όμως να το παρουσιάσουν στο Μπρόντγουεϊ.

Το μυθιστόρημα «Ο Μεγάλος Γκάτσμπυ» του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1925. Είναι η ιστορία του Τζέι Γκάτσμπυ, επιχειρηματία με μυστηριώδες παρελθόν και εμμονή με τη νεανική του αγάπη Νταίζυ Φέυ, που ενθουσιάζει τους αναγνώστες με τη λυρική του πρόζα και την έντονη ματιά στο αμερικανικό όνειρο. Έχει εμπνεύσει επίσης ένα ευρύ φάσμα ταινιών, παραστάσεων μπαλέτου, ακόμη και ενός διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού.

«Αυτό το βιβλίο με έχει στοιχειώσει για μεγάλο μέρος της ζωής μου» δήλωσε η Φλόρενς Γουέλς.

«Περιέχει μερικές από τις αγαπημένες μου φράσεις στη λογοτεχνία. Τα μιούζικαλ ήταν η πρώτη μου αγάπη και αισθάνομαι μια βαθιά σύνδεση με τον ρομαντισμό του Φιτζέραλντ. Είναι τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδημιουργήσω αυτό το βιβλίο σε τραγούδια» είπε η τραγουδίστρια των Florence & The Machine.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024