Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Η εξομολόγηση για τον κοροναϊό- «Μας διέλυσε. Δεν ήμουν υπέρ του εμβολίου»

Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Η εξομολόγηση για τον κοροναϊό- «Μας διέλυσε. Δεν ήμουν υπέρ του εμβολίου»

«Δυστυχώς όσο και να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος δεν ισχύει» είπε η Ανδριτσοπούλου μιλώντας για την περιπέτειά της.

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου μίλησε για την περιπέτεια που έζησε μαζί με την οικογένειά της εξαιτίας του κοροναϊού. Η ίδια εξομολογήθηκε πως πριν κολλήσει δεν ήταν υπέρ του εμβολίου και προσπάθησε να προειδοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους του ιού.

Η Ανδριτσοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στον Πρωινό Καφέ και εξελίχθηκε σε σχεδιάστρια κοσμημάτων, ενώ πέρσι την είδαμε και στο My Style Rocks.

Πριν τρεις εβδομάδες η ίδια πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια λόγω του κοροναϊού ενώ ο σύντροφός της χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Πρώτη κόλλησα εγώ και το ιικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που αμέσως κόλλησα το γιο μου και μετά τον σύζυγό μου. Ο μικρός έκανε μια μέρα 39 πυρετό αλλά δυστυχώς ο σύζυγός μου το πέρασε δύσκολα, του γύρισε σε ελαφριά πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 5 μέρες. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά… Εγώ έκανα δέκατα αλλά είχα μεγάλη ατονία και όσο περνούσαν οι μέρες αντί να καλυτερεύω χειροτέρευα» αποκάλυψε η ίδια.

«Δυστυχώς όσο και να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος αλλά δεν ισχύει. Εγώ και η οικογένειά μου το περάσαμε δύσκολα. Μας διέλυσε. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ένιωσα φόβο για το τι θα γίνει για το πως θα εξελιχθεί. Είχα πει πολλές φορές ότι ο εγκλεισμός αυτός με είχε κουράσει απίστευτα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ήμουν υπέρ του εμβολίου. Έλεγα αν μας βρει ο covid θα το περάσουμε εύκολα νέοι είμαστε, δεν χρειάζεται να εμβολιαστούμε ακόμα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι το μόνο που μπορεί να μας σώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024