Ατυχία για την Μαρίνα Πατούλη την οποία χτύπησε ο κοροναϊός. Συγκεκριμένα, θετική διαγνώσθηκε η Μαρίνα Πατούλη, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.
Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε rapid test και στη συνέχεια την ενημέρωσαν ότι είναι «περίπου θετική» στον ιό, όπως ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της.
Εξέφρασε τους φόβους της, αφού ανήκει σε ευπαθή ομάδα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, προσθέτοντας ότι διανύει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, χωρίς όμως να αναφερθεί διεξοδικά στα ζητήματα που την απασχολούν.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).