Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Billie Eilish: Η σεξουαλική εκμετάλλευση είναι παντού

Billie Eilish: Η σεξουαλική εκμετάλλευση είναι παντού

Ο Billie Eilish μίλησε για την επικράτηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων σε μια συνέντευξη, λέγοντας πως «είναι παντού».

Μιλώντας για το νέο της single, »Your Power», το οποίο πραγματεύεται μια καταχρηστική σχέση μεταξύ ανηλίκου και ηλικιωμένου, η 19χρονη τραγουδίστρια είπε ότι όλοι οι συνομηλίκοί της είχαν βιώσει κάποια σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά.

Σε συνέντευξη της για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue ανέφερε πως το τραγούδι: «δεν αφορά πραγματικά ένα άτομο» λέει η ίδια εξηγώντας ότι θύμα δεν πέφτει κάποιος μόνο στη μουσική βιομηχανία. «Όχι μάγκα, είναι παντού». «Δεν ξέρω ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που δεν είχε μια περίεργη εμπειρία ή μια πολύ κακή εμπειρία. Και οι άνδρες – τα νεαρά αγόρια υφίστανται εκμετάλλευση συνεχώς».

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι η ζωή σου, η κατάστασή σου, πόσο δυνατός είσαι, πόσο έξυπνος είσαι. Μπορεί πάντα να σε εκμεταλλευτούν» είπε για να προσθέσει ότι κορίτσια που είχαν πολύ αυτοπεποίθηση και ισχυρή βούληση βρέθηκαν στη θέση του θύματος.

«Και είναι τόσο ενοχλητικό, ταπεινωτικό και αποθαρρυντικό να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση του να σκέφτεσαι και να συνειδητοποιείς ότι «τώρα με κακοποιεί»» σημείωσε στη συνέντευξή της.

Το κορίτσι – φαινόμενο μίλησε επίσης και τη σχέση του εαυτού με το σώμα. «Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά» υπογραμμίζει η τραγουδίστρια. «Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», συμπλήρωσε.

«Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το βρετανικό περιοδικό, όπου την βλέπουμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η 19χρονη τραγουδίστρια, που συνηθίζει να ντύνεται με φαρδιά ρούχα, φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος της Vogue με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα.

Όπως λέει η ίδια αγαπάει τη «νέα» της σέξι εμφάνιση. Όσο για τις ξανθιές της μπούκλες είπε: «Νιώθω περισσότερο γυναίκα, κάπως». Το περιοδικό αναφέρει ότι η Eilish είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024