Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς το πρωί της 30ης Απριλίου εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Εύοσμο ένας 15χρονος.
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο ανήλικος έχει ύψος 1,67 μ. ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Την τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, λευκό T-shirt, μπλε αμάνικο μπουφάν, λευκά παπούτσια ενώ έχει ένα σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί.
«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000″ καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας» τονίζεται στην ανακοίνωση.
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ Μ. 15 ΕΤΩΝ, #MISSINGALERT Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε καλέστε ☎️ στο 116000.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας