«Φωνάζω τις κόρες μου “αρτοποιούς του μεσονυκτίου”»
«Μαγειρεύουν συνέχεια. Είναι πολύ καλές, ειδικά αυτές οι πίτες τους… Το ζυμάρι έχει πολύ καλή κρούστα, οι γεμίσεις καταπληκτικές», είπε η Μισέλ Ομπάμα, ενώ αστειεύτηκε πως ο μόνος που μπορεί να αντισταθεί στις λιχουδιές τους είναι ο Μπαράκ Ομπάμα: «Τον μισούμε γι΄αυτό».
«Φωνάζω τις κόρες μου “αρτοποιούς του μεσονυκτίου”. Αν έρθεις στο σπίτι στη μία το βράδυ, θα μυρίσεις ψημένα κουλουράκια κανέλας. Αναγκαστικά, τούς είπα να σταματήσουν. Δεν μπορούμε να έχουμε όλα αυτά τα γλυκά μέσα στο σπίτι. Ειδικά σε τόσο τρελές ώρες.»
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.